Μπέος κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Είναι ένας φλώρος, ένα νούμερο με κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας» (vid)

Μπέος κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Είναι ένας φλώρος, ένα νούμερο με κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας» (vid)

Sportal newsroom 13:12 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 12.09.2023
Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη μέσω του ΑΝΤ1, μετά την επίθεση που του εξαπέλυσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η κόντρα μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Αλκίνοου Ιωαννίδη συνεχίζεται. Ο γνωστός τραγουδιστής εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημάρχου Βόλου κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στην Τεχνόπολη, το βράδυ της Δευτέρας (11/9). Ο Ιωαννίδης είπε: «Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη από τον ρημαγμένο παράδεισο το Πήλιο. Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμμένη, την πνιγμένη χώρα μας. Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, "ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε". Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.

Έρχομαι από την χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα όσους μας ρημάζουν. Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη.

Έρχομαι από τη λάσπη! Και σας ευχαριστώ που μετα απο τις πολυ έντονες μερες και νύχτες που είστε απόψε εδώ για να στήσουμε μαζί μία ηλεκτρική γιορτή πάνω στην καταστροφή και εκτός τόπου και χρόνου. Καλώς βρεθήκαμε και καλή μοιρασιά αδέρφια!». 

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στον Ιωαννίδη το πρωί της Τρίτης (12/9) μέσω της εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», όπου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση. «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του δημάρχου Βόλου

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει; Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος. «Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε, με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους», είπε επίσης ο δήμαρχος Βόλου. 

Tags: