Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου απαντά στην κριτική που δέχεται ο πατέρας της: «Δεν είναι σεξιστής ή μισογύνης, τον αγαπάνε σε όλη την Ελλάδα»

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου απαντά στην κριτική που δέχεται ο πατέρας της: «Δεν είναι σεξιστής ή μισογύνης, τον αγαπάνε σε όλη την Ελλάδα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:55 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 02.09.2023

Στη κριτική που δέχεται ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε η κόρη του, Χριστίνα, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση της στο Facebook.

Στην κριτική που δέχεται ο πατέρας της, Αχιλλέας Μπέος, απάντησε η κόρη του μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook. Μέσα από αυτή, η Χριστίνα Μπέου θέλησε να επισημάνει πως ο πατέρας της δεν είναι σεξιστής ή μισογύνη, όπως τον αποκαλούν πολλοί. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου:

«Δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις και γενικά δεν είμαι ενεργή στα social media για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους, σήμερα όμως θα κάνω μια εξαίρεση. Την τελευταία δεκαετία ο πατέρας μου βρίσκεται στο στόχαστρο, σίγουρα όμως όχι για τους σωστούς λόγους γιατί κάποιοι επιλέγουν να δίνουν βάση στα άσχημα που είναι μετρημένα στα δάχτυλα και όχι στα αμέτρητα καλά.

Ας αναφερθώ όμως στην περίπτωση της κ. Γεωργίου που ίσως ήταν σκληρός αλλά σίγουρα η στάση της κυρίας αυτής ήταν ακόμη πιο σκληρή απέναντι, όχι στον πατέρα μου, αλλά στην πόλη που λατρεύει. Στο πρόσωπο της κ. Γεωργίου ο πατέρας μου δεν αμφισβήτησε τη γυναίκα και τα δικαιώματά της, αλλά ένα κρατικό υπάλληλο που με αμφιλεγόμενα κίνητρα κάνει κακό στον τόπο του. Στους συμπολίτες του. Κι αν ήταν άντρας πάλι τα ίδια θα έλεγε. Ισως και χειρότερα.

Το να χαρακτηρίσει κανείς τον πατέρα μου σεξιστή η μισογύνη θα ήταν ίσως ωραίο σαν ανέκδοτο όμως επειδή η κατηγορία είναι άδικη και έχω φτάσει στα όρια μου νιώθω την ανάγκη να βάλω ένα τέλος στις διάφορες συκοφαντίες που χαρακτηρίζουν τον πατέρα μου τόσα χρόνια και να τον υπερασπιστώ γιατί όπως τον ξέρω εγώ η κόρη του, δεν τον ξέρουν πολλοί!

Ποιος είναι λοιπόν ο Αχιλλέας Μπεος; Είναι ένας πατέρας που έγινε μάνα στα 5 του παιδιά, άνοιξε την πόρτα του και την αγκαλιά του σε πολύ κόσμο που είχε ανάγκη από οικογένεια. Ένας μπαμπάς που με ξυπνούσε τραγουδώντας μου το ξυπνα μικρό μου και άκουσε.

Ένας μπαμπάς που όταν ήμουν άρρωστη μου έφτιαχνε τσάι, όταν αδιαθέτησα για πρώτη φορά, μου πήρε σερβιέτες και τα καλοκαίρια στην παραλία μαζί με τις εφημερίδες του μου έπαιρνε το teen vogue και όταν κοιμόντουσαν οι φίλες μου στο σπιτι το πρωί μας έφτιαχνε πρωινό.

Μου έμαθε πως η δουλεία δεν είναι ντροπή και πως όταν μεγαλώσω δεν τον νοιάζει αν θα σπουδάσω αλλά να γίνω καλός άνθρωπος στην κοινωνία. Είναι ένας μεγάλος αντρας με μεγαλη καρδια και ψυχη μικρου παιδιου, αυθόρμητος, αληθινός, που οσο ευκολα θυμωνει τοσο ευκολα αγαπα, ξεχναει και συγχωρεί. Ειναι ενας ανθρωπος που από μικρό παιδί δουλεύει σκληρά και τιποτα δεν του χαρίστηκε. Ενας ανθρωπος που ο,τι δυσκολια και αν του πεταξει η ζωη την αντιμετωπίζει.

Τέλος ο Δήμαρχος σας είναι δημιουργός, δεν ήταν στημένος πολιτικός από την οικογένεια του, αυτό προέκυψε από την ανάγκη του να προσφέρει στον τόπο καταγωγής του οπότε κινείται αυθόρμητα κ αυθεντικά κ για αυτόν τον λόγο τον εμπιστεύονται κ τον αγαπάνε σε όλη την Ελλάδα πολύ δε περισσότερο στην πόλη του Βόλου»