Κερδισμένος ο Βόλος από τη μεταγραφή του Δουβίκα - Τα χρήματα που θα εισπράξει

Τάσος Δουβίκας

i

RC Celta

Κερδισμένος ο Βόλος από τη μεταγραφή του Δουβίκα - Τα χρήματα που θα εισπράξει

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:53 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 28.08.2023

Ο Βόλος έδωσε την ευκαιρία στον Τάσο Δουβίκα να αναδειχθεί και ο Έλληνας επιθετικός του το επιστρέφει, αφού οι Θεσσαλοί θα βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους από τη μεταγραφή του στη Θέλτα.

Την Κυριακή (27/08) ο Τάσος Δουβίκας προσγειώθηκε στην ισπανική πόλη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Δευτέρας (28/08) ανακοινώθηκε από τη Θέλτα, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Ουτρέχτης.

Δεν είναι μόνο η ολλανδική ομάδα που θα εισπράξει χρήματα από το συγκεκριμένο deal. Κερδισμένος είναι και ο Βόλος, ο οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του Έλληνα επιθετικού, καθώς έβαλε τις «βάσεις» για την μετέπειτα αλματώδη πορεία του, όταν και αγωνίστηκε εκεί τη σεζόν 2020/21, ενώ μέσω του Πανθεσσαλικού πήγε στην Ολλανδία.

Θα βάλει και η ομάδα της Μαγνησίας λοιπόν χρήματα στα ταμεία της από την μετακίνηση του διεθνή φορ στην Ισπανία, καθώς διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης το οποίο είναι μεταξύ 15% και 20%. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί θα εισπράξουν ένα ποσό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τη Θέλτα, η Ουτρέχτη είχε δεχτεί προτάσεις από τη Λάτσιο και τη Γαλατάσαραϊ. Οι «λατσιάλοι» είχαν κάνει πρόταση 10 εκατ. ευρώ στην ολλανδική ομάδα για τον Τάσο Δουβίκα, ωστόσο η Ουτρέχτη την απέρριψε. Όσον αφορά την τουρκική ομάδα, είχε δείξε επίσης ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο, κάνοντας πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ.