Με τον κόσμο της στον Βόλο η ΑΕΚ

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

Με τον κόσμο της στον Βόλο η ΑΕΚ

Sportal newsroom 10:52 - 30.08.2023

Ο Βόλος ανακοίνωσε πως μετά από αίτημα της ΑΕΚ θα διαθέσει εισιτήρια στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» στο ερχόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Μετά την αποψινή αναμέτρηση με την Αντβέρπ (30/08, 22:00) η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι, που είναι αυτό στον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο να κατακτήσει τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Στην εν λόγω αναμέτρηση, οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς ο Βόλος ανακοίνωσε ότι έκανε αποδεκτό το αίτημα της Ένωσης για διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – AEK (Κυριακή 3/9/23, 21.30) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ. Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί στη 2η πεζογέφυρα από τις 7.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες (σκέπαστρο) θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Τα παιδιά έως 12 χρόνων εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν».