Αλμέιδα: «Εχω μάθει να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις» (vid)
i

©Intime

Αλμέιδα: «Εχω μάθει να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις» (vid)

Κώστας Τόπας 10:23 - 30.08.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μεξικάνικο δίκτυο που έχει έρθει στην Ελλάδα για το αποψινό ματς με την Αντβέρπ στην «OPAP Arena».

Μεξικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο είχε βρεθεί στην Αμβέρσα πριν μία εβδομάδα για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και τώρα. Συγκεκριμένα, οι Μεξικανοί ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, έχοντας πάντα τα φώτα στραμμένα στους Αλμέιδα, Πινέδα και Πισάρο.

O Ματίας Αλμέιδα μίλησε στους Μεξικανούς και είχε μόνο καλά λόγια να πει γι’ αυτούς και όσο τους έχει ζήσει: «Στο Μεξικό έμαθα να είμαι συνεπής με λόγια και πράξεις. Αυτό μου το δίδαξε ο (Χόρχε) Βεργκάρα και νομίζω ότι το έμαθα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πελάδο για να συνεχίσει λέγοντας: «Όταν πήγα στην Αμερική πήρα Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Με την πρώτη ευκαιρία που ήρθα στην Ευρώπη έφερα Μεξικανούς. Έχω μία εξαιρετική σχέση με την ομάδα που προπόνησα στο Μεξικό. Με τα αγόρια της Τσίβας. Στείλτε τους την αγάπη μου σε όλους. Κάποτε είχα δηλώσει ότι πιστεύω στον Μεξικάνο ποδοσφαιριστή και τα γεγονότα το δείχνουν».

Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (29/08) ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν πάθος, αλλά και ποδοσφαιρική εξυπνάδα. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά θέλει να κυνηγήσουν το γκολ, αλλά να το κάνουν με υπομονή και σύνεση.

«Το αυριανό ματς, είναι ένα παιχνίδι πρόκρισης για τους ομίλους. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια προκριματικά. Η νοοτροπία που έχουμε, παραμένει η ίδια πάντα. Και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός μεταξύ άλλων.