Τι είχε δηλώσει ο Στέλιος Αγγελούδης για τη νέα Τούμπα πριν εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο Στέλιος Αγγελούδης

i

© Intime

Τι είχε δηλώσει ο Στέλιος Αγγελούδης για τη νέα Τούμπα πριν εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:38 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 15.10.2023

«Ότι έγινε με το γήπεδο της ΑΕΚ, πρέπει να γίνει και με αυτό του ΠΑΟΚ» είχε πει μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σε δηλώσεις του πριν από λίγους μήνες.

Η εκλογική «μάχη» της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με την ήττα του τέως δημάρχου, Κώστα Ζέρβα και τη νίκη του Στέλιου Αγγελούδη, ο οποίος πλέον θα αναλάβει τα ηνία της πόλης. Στον αγώνα που έδωσε ο πολιτικός κλήθηκε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα και ένα από αυτά αφορούσε τη νέα Τούμπα.

Ο ίδιος, λοιπόν, είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις του πως για να φτιαχτεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να συμβεί ότι και στην περίπτωση της ΑΕΚ. Αναλυτικά ο ίδιος είχε δηλώσει λίγους μήνες πριν την εκλογή του πως: 

«Όπως ξέρετε μετά από μακρά διαδρομή στα αθλητικά πράγματα πρέπει κάποια πράγματα να τα λέμε ως έχουν. Πρώτον, χρειάζονται ιδιωτικά κεφάλαια για επενδύσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει ανάγκη η πόλη. Οι τελευταίες παρεμβάσεις έγιναν το 2004 με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκτοτε τίποτε. Δεν είναι μόνο τα τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα. Το δεύτερο είναι όταν η πολιτεία αποφασίζει και ενισχύει υποδομές συλλογών όπως το γήπεδο του Παναθηναϊκού, εν μέρει το γήπεδο της ΑΕΚ, παλιότερα το Καραϊσκάκη. 

Είτε είναι μπλε, πράσινη, ροζ, θα πρέπει να δώσει υποστήριξη και στο θέμα των γηπέδων της Θεσσαλονίκης. Από το αθλητικό μου ενδιαφέρον, το σχήμα που λειτούργησε στην ΑΕΚ ήταν σωστό, κάτι αντίστοιχο να γίνει και στον ΠΑΟΚ. Για την ανταλλαγή του γηπέδου της Λεωφόρου, κάτι αντίστοιχο πάει να κάνει ο Άρης. Χρειάζεται ένας συντονισμός της πόλης, να δείξουμε ότι υπάρχουν ικανά στελέχη για να μπουν σε τέτοια λογική. Εκτός από τις κατασκευαστικές ανάγκες στο θέμα των γηπέδων έχουμε τεράστια κενά στα υπόλοιπα αθλήματα. 

Κάτι πρέπει να γίνει, η δυτική Θεσσαλονίκη χρειάζεται ένα κολυμβητήριο, δε γίνεται το Εθνικό να δέχεται όλο αυτόν τον όγκο αθλητών. Στον στίβο, δεν βλέπουν ότι υπάρχει μόνο το Καυταντζόγλειο; Η Μίκρα θα κλείσει για έναν χρόνο και πού θα πάνε οι αθλητές της γυμναστικής; Η του χάντμπολ που συνέχεια ανεβαίνει. Δε θέλουμε λόγια, αυτά δεν γίνονται με φιλιά».

Ο Μαλακατές στο Sportal για τον Βοτανικό μετά την ήττα Μπακογιάννη: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του νέου Δημάρχου, αλλά είναι όλα υπογεγραμμένα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:44 - 15.10.2023

Ο Μαλακατές στο Sportal για τον Βοτανικό μετά την ήττα Μπακογιάννη: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του νέου Δημάρχου, αλλά είναι όλα υπογεγραμμένα»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές αναφέρθηκε στις εξελίξεις των εγκαταστάσεων του συλλόγου και του νέου γηπέδου μετά την εκλογή του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων και την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη.

Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Στέλιος Αγγελούδης

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, ο κ. Αγγελούδης, δεν έχασε την ευκαιρία για να παρακολουθήσει το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το οποίο έληξε με νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά». Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους, Κώστας Βασιλόπουλο, Γιώργο Τουρσουνίδη και Γιάννη Γιαννούλη, ο κ. Αγγελούδης, έζησε από κοντά το ματς του Europa Conference League.