Η παναθηναϊκή τούρτα του Κώστα Μπακογιάννη (pic)

Ο Κώστας Μπακογιάννης με την κόρη του, Δανάη στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο

i

Intime

Η παναθηναϊκή τούρτα του Κώστα Μπακογιάννη (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:09 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 14.10.2023

Ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη, Δήμος έχει γενέθλια και η περίσταση γιορτάστηκε με την επιρροή του Παναθηναίκού να είναι εμφανής στην τούρτα και στην ένδυση!

Ο Κώστας Μπακογιάννης προχώρησε σε ένα διάλειμμα από την προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του στη Δημαρχία της Αθήνας, για να περάσει χρόνο με την οικογένεια του.

Ο μικρότερος γιος του Δημάρχου Αθηναίων, Δήμος είχε γενέθλια και ο Μπακογιάννης μαζί με τη σύζυγο του και τα άλλα δύο παιδιά τους, διοργάνωσαν μία μικρή γιορτή με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός.

Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός για να διαγράψει τις περσινές εμπειρίες - Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:22 - 14.10.2023

Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός για να διαγράψει τις περσινές εμπειρίες - Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/10) για το εγχώριο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Ντίνο Μήτογλου δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη - Ο Απόλλων Πατρών φιλοξενεί τον Άρη και το νεοφώτιστο Μαρούσι τον ΠΑΟΚ.

Με την τούρτα των γενεθλίων του μικρού Δήμου, να έχει επιρροές από τα πράσινα αισθήματα του πατέρα του! Τα χρώματα ήταν το πράσινο και το άσπρο, και το σχέδιο μία βάση τυλιγμένη σε δίχτυα εστίας, που κατέληγε σε μία μπάλα με ένα τριφύλλι πάνω. Το έμβλημα του Παναθηναϊκού...

Ταυτόχρονα, ο εορτάζων ήταν ντυμένος με φανέλα του Παναθηναϊκού και στο δεξί χέρι, φορούσε ένα πράσινο περικάρπιο! Πιο φίλαθλος του... Τριφυλλιού δεν γίνεται!

«Επιστρέφει στη δράση ο Μπόατενγκ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός οι πιθανοί προορισμοί του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:27 - 13.10.2023

«Επιστρέφει στη δράση ο Μπόατενγκ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός οι πιθανοί προορισμοί του»

«Φωτιά» βάζει η ιστοσελίδα «Sky Deutschland» η οποία υποστηρίζει πως ο Ζερόμ Μπόατενγκ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, υπογράφοντας με μία εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε την οικογενειακή φωτογραφία με τις επιρροές του Παναθηναϊκού μέσω των social media και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Χρόνια πολλά Δημούλη».

Ο Μπακογιάννης είναι μόνιμος θαμώνας στα επίσημα του «Απόστολος Νικολαΐδης» και παρακολουθεί τα παιχνίδια, ενώ συνήθως έχει μαζί του την κόρη του Δανάη ή τους δύο γιους του.

Φυσικά, το όραμα του Μπακογιάννη είναι να συνδέσει τη θητεία του στο Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά με την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Ένα όραμα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί!