«Επιστρέφει στη δράση ο Μπόατενγκ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός οι πιθανοί προορισμοί του»

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ

i

© Intime

«Επιστρέφει στη δράση ο Μπόατενγκ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός οι πιθανοί προορισμοί του»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:27 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 13.10.2023

«Φωτιά» βάζει η ιστοσελίδα «Sky Deutschland» η οποία υποστηρίζει πως ο Ζερόμ Μπόατενγκ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, υπογράφοντας με μία εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Το όνομα του Ζερόμ Μπόατενγκ συνεχίζει να βρίσκεται στην ελληνική επικαιρότητα, με τους Γερμανούς να υποστηρίζουν πως ο παίκτης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Ένα νέο δημοσίευμα ήρθε να προστεθεί σε αυτά που εμπλέκουν τον Γερμανό αμυντικό με ομάδες της Stoiximan Super League, το οποίο... βάζει φωτιά. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη «Sky Deutschland» ο 35χρονος στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και η επόμενη του ομάδα θα εδρεύει στην Αθήνα. Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως οι πιθανοί προορισμοί του Μπόατενγκ είναι τρεις. Είτε η ΑΕΚ, είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός.

«ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός οι πιθανοί προορισμοί του Μπόατενγκ»

«Πρόθεση του Γερμανού σέντερ μπακ ήταν να επιστρέψει στη βασική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, ώστε να αποτελέσει τουλάχιστον εναλλακτική σε έναν από τους Κιμ Μιν Τζάε ή Νταγιόν Ομπαμεκάνο. Ωστόσο, έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτόν στην ομάδα. 

Όταν ο Φρόιντφελντ προκάλεσε... εμφύλιο στην Αγγλία με αφορμή ένα πέναλτι στο Λίβερπουλ - Άρσεναλ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:34 - 12.10.2023

Όταν ο Φρόιντφελντ προκάλεσε... εμφύλιο στην Αγγλία με αφορμή ένα πέναλτι στο Λίβερπουλ - Άρσεναλ (vid)

Ήταν 8 Απριλίου του 2008 όταν η Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Champions League, με την αποκλεισμένη Άρσεναλ να «βράζει» με τη διαιτησία του Πίτερ Φρόιντφελντ.

Αυτή τη στιγμή, όμως, δείχνει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στα γήπεδα, όχι σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως η Bundesliga, αλλά στην Ελλάδα. Ο 35χρονος αμυντικός μάλιστα έχει λάβει πρόταση από σύλλογο της Αθήνας. Ο εν λόγω σύλλογος που ενδιαφέρεται για την εμπειρία του Ζερόμ Μπόατενγκ, είναι ένας εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα.