Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει τις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Νίκος Παππάς

i

Νίκος Παππάς/©Tourette Photography

Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει τις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Sportal newsroom 12:22 - 03.08.2023

Την Πέμπτη 3/8 θα λάβει χώρα κρίσιμη σύσκεψη της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το αν θα δεχθεί τους όρους που έχει θέσει ο πρώην μπασκετμπολίστας, προκειμένου να κατέβει υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων.

Θολό παραμένει το τοπίο για την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Δημοτικές Εκλογές.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού είχε εκφράσει ενδιαφέρον να κατέβει στον Δήμο Αθηναίων, ωστόσο οι προβληματισμοί του δεν έχουν οδηγήσει ακόμα τις συζητήσεις με την παράταξη σε αίσιο τέλος.

Το απόγευμα της Τετάρτης 2/8, ο ίδιος είχε συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το πως εξελίχθηκαν οι συζητήσεις.

Ο ίδιος σήμερα θα συναντηθεί με την πολιτική γραμματεία και άπαντες ελπίζουν να υπάρξουν νέα σχετικά με την υποψηφιότητά του.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι το γεγονός πως η χθεσινή συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές δεν έχουν μεγάλη απόσταση στις ιδέες τους για τον Δήμο.

Μάλιστα από τον ΣΥΡΙΖΑ διαρρέει ότι ο Παππάς δεν έκανε ποτέ πίσω στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα, όμως είχε δεύτερες σκέψεις για προσωπικούς του λόγους. Ο ίδιος ο Παππάς είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκφράζει απόλυτα και για τον λόγο αυτό έκανε δεύτερες σκέψεις για την υποψηφιότητά του. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην αθλητής δεν είναι μέλος του κόμματος και σκέφτεται πολύ το γεγονός ότι εφόσον πει το «ναι» στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να εμπλακεί στις εσωτερικές διεργασίες του.

Στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 3/8 τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ σνεδριάζουν προκειμένου να πάρουν απόφαση για τα όσα τους έχει μεταφέρει ο Παππάς, προκειμένου να πει το «ναι» και οι δύο πλευρές να συνεργαστούν.

Σε περίπτωση που η υπόθεση του πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού «ναυαγήσει», οι εναλλακτικές είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Κώστας Τσουκαλάς, η Όλγα Μπαλαούρα και ο Νίκος Φίλης...