Οικονόμου: «Ορισμένοι επιχειρούν μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ»

Γιάννης Οικονόμου

i

© Intime

Οικονόμου: «Ορισμένοι επιχειρούν μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 19:12 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 08.12.2023

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την προσπάθεια ορισμένων να επιρρίψουν ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα συνέβησαν στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μέσω της οποίας επιτέθηκε σε εκείνους που προσπαθούν να ρίξουν ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού. 

«Η ΕΛ.ΑΣ κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του κ. Οικονόμου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του 31χρονου αστυνομικού, και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη ζωή του, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ, με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα. Με αναφορές, μάλιστα, σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό. Στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου.

Σε τι θερμοκρασία φτάνει μία ναυτική φωτοβολίδα και με τι ταχύτητα εκτοξεύεται από το αντίστοιχο πιστόλι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

18:20 - 08.12.2023

Σε τι θερμοκρασία φτάνει μία ναυτική φωτοβολίδα και με τι ταχύτητα εκτοξεύεται από το αντίστοιχο πιστόλι

Σε φονικό όπλο μπορεί να μετατραπεί μία ναυτική φωτοβολίδα, όπως αποδείχθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη». Μία τέτοια προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό σε έναν αστυνομικό, ο οποίος «χαροπαλεύει» στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι στιγμές επιβάλλουν τον σεβασμό στο έργο των αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση. Κάθε άλλη ενέργεια δυσχεραίνει και υπονομεύει το έργο των αρχών της Πολιτείας μας και είναι σε ριζική αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα».