Μετατέθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Τα επεισόδια στο Βόλος - Ολυμπιακός

i

© Intime

Μετατέθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Sportal newsroom 15:14 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 08.12.2023

Σε νέα ημερομηνία μετατέθηκε η εκδίκαση του Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στο Πανεθσσαλικό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο, σύμφωνα με πρωτοβουλία του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού, που είχε κληθεί σε απολογία για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο

Την πρωτοβουλία την πήρε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, το οποίο ανακοίνωσε ότι η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων και ορίστηκε για τη 12η Δεκεμβρίου στη 13:00. Αρχικά η εκδίκαση είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή (8/12). 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 12-12-2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.00»

Υπενθυμίζεται πως προς το τέλος του αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ως αποτέλεσμα αυτού το παιχνίδι διακόπηκε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να φεύγουν τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν μπορούσαν να ανασάνουν με ευκολία λόγω της χρήσης δακρυγόνων από τις αστυνομικές Αρχές. 

Μπέος: «Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή - Να βάλουν την ποδιά της "Φιλιππινέζας"»

Μπέος: «Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή - Να βάλουν την ποδιά της "Φιλιππινέζας"»

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μια ανάρτησή στα social media σχετικά με τη διαιτησία στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Βόλο, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τερματοφύλακας του Βόλο, Κόστιτς μάλιστα αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος λόγω του προβλήματος οράσεως, αλλά και της ζαλάδας.