Ο Καρβαλιάλ ήθελε να έχει ματς πριν την Ευρώπη

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Ο Καρβαλιάλ ήθελε να έχει ματς πριν την Ευρώπη

Η αναβολή της αγωνιστικής δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό…

Δε θα έχουμε τελικά αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Super League και αυτό είναι κάτι που δε... βολεύει και τόσο τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα το νέο προπονητή του Κάρλος Καρβαλιάλ. Σίγουρα από τη μία ο Πορτογάλος θα έχει περισσότερες ημέρες στο Ρέντη με τους ποδοσφαιριστές του για να τους γνωρίσει και καλύτερα, αλλά από την άλλη το πρώτο του παιχνίδι θα είναι απευθείας για την Ευρώπη.

Την Μπάτσκα Τόπολα θα αντιμετωπίσουν οι «ερυθρόλευκοι» την άλλη εβδομάδα και αυτό θα αποτελέσει και το πρώτο ματς του έμπειρου τεχνικού. Ο ίδιος θα προτιμούσε να είχε έναν αγώνα με τη νέα του ομάδα στον πάγκο, δηλαδή το ματς με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή όμως που αναβλήθηκε η αγωνιστική αυτό σημαίνει πως πάει απευθείας με τους Σέρβους στην Ευρώπη. Ματς το οποίο θα κρίνει και το μέλλον του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αφού σε περίπτωση ήττας των «ερυθρόλευκων» τελειώνει για φέτος το ευρωπαϊκό ταξίδι.

Βλέπει ήδη και την ελληνική πραγματικότητα

Μπορεί να είναι κάποιες ημέρες στην Ελλάδα ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ωστόσο με το... καλημέρα βλέπει και την ελληνική πραγματικότητα και το κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει προλάβει να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και αμέσως γίνεται μάρτυρας σε μία αναβολή αγωνιστικής γιατί έτσι αποφάσισαν οι διαιτητές. Επιπλέον έχει δει αλλά και ενημερωθεί για τα όσα έγιναν και στο Βόλο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός αδικήθηκε με το VAR να είναι επί της ουσίας ο πρωταγωνιστής του αγώνα και όχι οι ποδοσφαιριστές στο χορτάρι. Έτσι μέσα σε λίγα 24ωρα και ο Καρβαλιάλ έχει καταλάβει τι γίνεται στην Ελλάδα και πως διαμορφώνεται το όλο σκηνικό. Προφανώς και όταν έρθει η ώρα, θα τοποθετηθεί ανάλογα…