Oι διαιτητές ρίχνουν με τη μία τον Καρβαλιάλ στα... βαθιά

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Oι διαιτητές ρίχνουν με τη μία τον Καρβαλιάλ στα... βαθιά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:57 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 07.12.2023

Η απόφαση των διαιτητών να δηλώσουν κώλυμα στη 14η αγωνιστική φαίνεται πως βάζει μία πρόκληση στον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος θα μπει με τη μία στα «βαθιά».

Την απόφασή τους να δηλώσουν κώλυμα όσον αφορά την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League γνωστοποίησαν οι διαιτητές. Αφορμή στάθηκαν οι απειλές που δέχθηκε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, για τον ίδιο αλλά και τα οικεία του πρόσωπα, αλλά και η επίθεση με γκαζάκια στο μαγαζί του Ανδρέα Γκάμαρη. 

Οι διαιτητές έστειλαν επιστολή στην ΚΕΔ, μέσω της οποίας ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι: «Τα συμβάντα του τελευταίου μήνα, με την βομβιστική επίθεση στο σπίτι και το μαγαζί του διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη αλλά και τις απειλές που δέχθηκε ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου και η οικογένεια του μετά τον αγώνα της Super League 1 στις 3/12/2023 Βόλος- Ολυμπιακός είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 

Ως συνέπεια των ανωτέρω το σώμα διαιτητών και βοηθών διαιτητών 1ης κατηγορίας έχει λάβει την απόφαση να μην ασκήσει τα καθήκοντα του σε κανένα αγώνα ξεκινώντας από την 14η αγωνιστική της Super League 1 και μέχρι οι συνθήκες να καταστούν oμαλες για την σωματική ακεραιότητα μας!»

Μπορεί ο Κάρλος Καρβαλιάλ να βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όμως αυτή η εξέλιξη αναμένεται να τον ρίξει κατευθείαν στα «βαθιά». Για ποιον λόγο; Διότι εφόσον αναβληθεί επίσημα η 14η αγωνιστική - κάτι που πιθανότατα να συμβεί εντός των επομένων 24ώρων - τότε το πρώτο παιχνίδι του Πορτογάλου τεχνικού θα έχει χαρακτήρα «τελικού».

Πιο αναλυτικά, με το ματς της Κυριακής κόντρα στον Πανσερραϊκό να αναβάλλεται φαινομενικά, τότε το ντεμπούτο του Καρβαλιάλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα. Μία αναμέτρηση στην οποία ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα οπωσδήποτε. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν είτε νίκη είτε ισοπαλία προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στους «32» του Europa Conference League και να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία μετά το Γενάρη.

 Το μόνο αποτέλεσμα που δεν τους κάνει είναι η ήττα, η οποία θα τους φέρει στην τελευταία θέση του ομίλου του Europa League και θα τους βάλει σε νέους «μπελάδες». Επομένως, γίνεται εύκολα κατανοητό πως οι διαιτητές της Stoiximan Super League αναμένεται να ρίξουν τον Κάρλος Καρβαλιάλ με τη μία στα «βαθιά» και ο ίδιος καλείται να φέρει εις πέρας την πρόκληση που θα αντιμετωπίσει.