Η πρώτη μεγάλη απόφαση του Πέδρο Άλβες

Πέδρο Άλβες

i

©intime

Η πρώτη μεγάλη απόφαση του Πέδρο Άλβες

Διονύσης Βερβελές 15:23 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 06.12.2023

Η άφιξη στην Ελλάδα, το 5-0 και η άμεση πρόταση-λύση για προπονητή…

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την Τρίτη τον νέο του προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ, αλλά και τον νέο του αθλητικό διευθυντή Πέδρο Άλβες σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πέδρο Άλβες είπε αρκετά ενδιαφέροντα κατά την παρουσίασή του, αλλά ένα απ' αυτά ήταν το γεγονός πως πήρε επάνω του το θέμα του προπονητή.

Δήλωσε ο ίδιος πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, του ζήτησε να του υποδείξει τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τον Πέδρο Άλβες να τονίζει πως η πρώτη και μοναδική επιλογή που είχε στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή ήταν αυτή του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Έναν προπονητή τον οποίο ο ίδιος γνωρίζει καλά, όπως δήλωσε, και τον εμπιστεύεται απόλυτα. Αυτή η απόφαση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων» είναι και η πρώτη μεγάλη απόφαση που κλήθηκε να πάρει με το που ανέλαβε το ρόλο του στον σύλλογο.

Ο Πέδρο Άλβες ήρθε στην Ελλάδα την προηγούμενη Παρασκευή, δηλαδή λίγες ώρες μετά από την ήττα του Ολυμπιακού στη Φράιμπουργκ για το Europa League. Η άφιξή του στη χώρα μας για την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη, δεν είχε δηλαδή να κάνει με την ήττα στη Γερμανία για να διευκρινίσουμε κιόλας την πραγματικότητα.

Θύρα 7 προς παίκτες: «Πάρτε το αλλιώς κι αν δεν αντέχετε, είναι τίμιο να φύγετε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:38 - 05.12.2023

Θύρα 7 προς παίκτες: «Πάρτε το αλλιώς κι αν δεν αντέχετε, είναι τίμιο να φύγετε»

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες από τη ΘΥΡΑ 7 για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό. Τι αναφέρουν οι οργανωμένοι για τα... μπλόκα που στήνουν κάποιοι στην ομάδα και γιατί προτρέπουν όποιον παίκτη δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας, να φύγει...

Αυτό όμως που δεδομένα έπαιξε ρόλο ήταν το βαρύ σκορ, για να ζητηθεί αμέσως από τον Πέδρο Άλβες να προτείνει τον δικό του προπονητή και έτσι μέσα σε λίγα 24ωρα τελείωσε και αυτό το ζήτημα στον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να ξεκινά τη δική του εποχή στους «ερυθρόλευκους». Οι δυο τους, ξεκινούν από καλή βάση, έχουν όλη την όρεξη να συνεργαστούν και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στο επόμενο διάστημα. Μένει να το διαπιστώσουμε και στην πορεία, αν θα δικαιωθούν ή όχι οι επιλογές τους…