Θύρα 7 προς παίκτες: «Πάρτε το αλλιώς κι αν δεν αντέχετε, είναι τίμιο να φύγετε»

Θύρα 7

i

© Intime

Θύρα 7 προς παίκτες: «Πάρτε το αλλιώς κι αν δεν αντέχετε, είναι τίμιο να φύγετε»

Νίκος Καλαμπάκας 21:38 - 05.12.2023

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες από τη ΘΥΡΑ 7 για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό. Τι αναφέρουν οι οργανωμένοι για τα... μπλόκα που στήνουν κάποιοι στην ομάδα και γιατί προτρέπουν όποιον παίκτη δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας, να φύγει...

Θέση για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό πήρε η ΘΥΡΑ 7, η οποία με ανακοίνωσή της καταφέρεται εναντίον όσων θεωρεί ότι του κάνουν «βρώμικο πόλεμο».

Στην ανακοίνωση οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ομάδας του Πειραιά υπογραμμίζουν τα κακώς κείμενα μέσα στον σύλλογο, όμως υπερτονίζουν ότι κάποιοι στήνουν... μπλόκα στον Ολυμπιακό.

Τέλος, αναφέρουν για κάποιους παίκτες ότι θα ήταν πιο τίμιο να φύγουν αν δεν αντέχουν την πίεση στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα,τον βρώμικο πόλεμο και τις επαναλαμβανόμενες ΣΦΑΓΕΣ που δέχεται η ομάδα μας,αλλά και κάποιες ΤΡΑΓΙΚΕΣ εμφανίσεις της,επιβάλλεται να πάρουμε θέση σαν ΘΥΡΑ 7,όπως κάνουμε πάντα ,ειδικά στα δύσκολα!

Οι γνωστοί εχθροί του Ολυμπιακού,νομίζουν ότι επειδή η ομάδα έχει προβλήματα, και δεν είναι όπως ΠΡΕΠΕΙ ακόμα,θα κάνουμε τα στραβά μάτια,στα μπλόκα που στήνουν με τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ διατησίες και θα τους χαρίσουμε το πρωτάθλημα!

Θα ξεκινήσουμε αρχικά με τα του οίκου μας για να γνωρίζει και ο κόσμος του Ολυμπιακού,που πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια!

Εμείς ήμασταν αυτοί,που επιμείναμε να δώσει ο πρόεδρος τα κλειδιά της ομάδας σε ικανούς ανθρώπους και να κριθούν από τα αποτελέσματα!

Δυστυχώς αυτοί οι δύο άνθρωποι ΚΡΙΘΗΚΑΝ,χωρίς να θέλουμε να πούμε περισσότερα.

Τους ευχαριστούμε,ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια στην πορεία τους και ευχόμαστε τα ΛΑΘΗ τους να μην μας κοστίσουν την απώλεια τίτλων στο τέλος.

Η διοίκηση θα έπρεπε σε συγκεκριμένες καταστάσεις να το πάρει ΠΑΝΩ της να επιβάλλει επιτέλους κάποιες μεταγραφές,που η ομάδα έχει ανάγκη και φαίνεται χρόνια όπως στα στόπερ,είναι κάποια πράγματα που τα βλέπει και ο πιο απλός φίλαθλος!

Όσον αφορά στους παίκτες που συνεχίζουν στην ομάδα,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ και κάνετε μια καινούργια αρχή!

Παίζετε στον ΘΡΥΛΟ του ελληνικού αθλητισμού ,την ομάδα που καθε παιδί ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ να φορέσει την φανέλα της όταν ξεκινάει να κλωτσαει την μπάλα!

Αν δεν μπορείτε και δεν αντέχετε το βάρος της φανέλας της φύγετε,αυτό θα είναι πιο ΤΙΜΙΟ».

🔴Sportal Euroleague Show με Αναντολού Έφες - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης