Η πρώτη προπόνηση του Καρβαλιάλ με τον Ολυμπιακό (vid)

Η πρώτη προπόνηση του Καρβαλιάλ με τον Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 22:46 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 05.12.2023

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ λίγες ώρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έπιασε αμέσως δουλειά λίγη ώρα μετά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό. Ο 52χρονος τεχνικός φόρεσε τα προπονητικά και έκανε την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη, η οποία πραγματοποιήθηκε με αρκετή βροχή. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στα social media αποσπάσματα από την πρώτη προπόνηση του Κάρλος Καρβαλιάλ. «Η πρώτη προπόνηση του Κάρλος Καραβιάλ στον Θρύλο!», έγραψε η λεζάντα του βίντεο. 

Θύρα 7 προς παίκτες: «Πάρτε το αλλιώς κι αν δεν αντέχετε, είναι τίμιο να φύγετε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:38 - 05.12.2023

Θύρα 7 προς παίκτες: «Πάρτε το αλλιώς κι αν δεν αντέχετε, είναι τίμιο να φύγετε»

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες από τη ΘΥΡΑ 7 για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό. Τι αναφέρουν οι οργανωμένοι για τα... μπλόκα που στήνουν κάποιοι στην ομάδα και γιατί προτρέπουν όποιον παίκτη δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της φανέλας, να φύγει...

Στο ΣΕΦ ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Πέδρο Άλβες

Ο Πέδρο Άλβες μετά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό βρέθηκε και στο ΣΕΦ για τον αγώνα του μπασκετικού τμήματος των «ερυθρολεύκων». Ο Πορτογάλος λοιπόν είναι στις εξέδρες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.