Συνάντηση Μπαλτάκου - Τσέφεριν το απόγευμα της Τετάρτης (16/8)

Ο Τάκης Μπαλτάκος.

i

©intime

Συνάντηση Μπαλτάκου - Τσέφεριν το απόγευμα της Τετάρτης (16/8)

Sportal newsroom 14:43 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 15.08.2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν το απόγευμα της Τετάρτης (16/8).

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο πλαίσιο του τελικού του Super Cup θα επισκεφθεί την Ελλάδα και την Αθήνα. Το πρόγραμμά του βέβαια θα είναι πολυάσχολο. Το πρωί της Τετάρτης (16/8) λοιπόν ο Σλοβένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνάντησή τους θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Γι' αυτή την απόφαση μάλιστα η ΠΑΕ Άρης με δύο επιστολές στον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσέφεριν έδειξε τη δυσαρέσκειά της που δεν κλήθηκε

Εκτός από τον Πρωθυπουργό, ο κ. Τσέφεριν θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο πρόεδρος της UEFA κ. Aleksander Čeferin, όπως ήδη ανακοινώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, σε συνέχεια της επίσκεψής του στο Μέγαρο Μαξίμου θα επισκεφθεί την Τετάρτη 16/08 στις 17:00 τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο». 

Στον τελικό του Super Cup λοιπόν Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη θα δώσουν «μάχη» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου της σεζόν. 

Οι «πολίτες», έχοντας τρεις απουσίες έφτασαν στην Ελλάδα για να πάρουν για πρώτη φορά το συγκεκριμένο κύπελλο. Αφού είναι και η πρώτη φορά που έφτασαν εδώ, καθώς στον τελικό του Champions League επικράτησαν της Ίντερ με 1-0 και στέφθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης. 

Από την άλλη η Σεβίλλη μετά τη νίκη της επί της Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι σήκωσε το έβδομο Europa League της ιστορίας της και είναι έτοιμη για το δεύτερο Super Cup και το πρώτο μετά το 2006.