Νεκρός οπαδός σε συγκρούσεις χούλιγκαν στην Πολωνία – Ακόμα ένας στο νοσοκομείο ακρωτηριασμένος (vid)

Νεκρός οπαδός σε συγκρούσεις χούλιγκαν στην Πολωνία – Ακόμα ένας στο νοσοκομείο ακρωτηριασμένος (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:19 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 05.08.2023

Στην Πολωνία ένας οπαδός στην πόλη Κρακοβία έχασε τη ζωή του σε επεισόδια μεταξύ ομάδων χούλιγκαν.

Η κατάσταση στην Πολωνία με τους χούλιγκαν έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια.

Στη χώρα πνεθούν για τον θάνατο ενός οπαδού, έπειτα από συγκρούσεις χούλιγκαν στην Κρακοβία. Ένα από αυτά κατέληξε σε τραγωδία. Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του. Το γεγονός αναφέρθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα «tarnowska.tv», που επικαλείται δήλωση του αρχηγείου της επαρχιακής αστυνομίας στην Κρακοβία. 

Υπήρξαν ταραχές κατά τη διάρκεια τουρνουά ποδοσφαίρου που έλαβε χώρα το πρωί στο στάδιο της πόλης στο Radłów. Σε έναν από τους αγώνες του τουρνουά υπήρξε σοβαρή σύγκρουση με χούλιγκαν. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας 40χρονος οπαδός και δυστυχώς κατέληξε.

«Κάποια στιγμή τραυματίστηκε ένα άτομο, πιθανότατα με φωτοβολίδα και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες αστυνομικοί και γιατροί. Δυστυχώς, μετά από αρκετά λεπτά και πολλές προσπάθειες ανάνηψης, ο άνδρας δεν μπόρεσε να σωθεί, δεν γνωρίζουμε ακόμη την ταυτότητά του», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «112tarnow.pl», ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Δημοτικής Αστυνομίας στο Tarnów, ο Πάβελ Κλίμεκ.

Ένας άλλος οπαδός τραυματίστηκε επίσης σοβαρά. Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι «ακρωτηριάστηκε». Ωστόσο, στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Χάος στην Αλβανία: Καπνογόνα και συγκρούσεις οπαδών πριν τη σέντρα στο Τίρανα - Μπεσίκτας (vid)
CONFERENCE LEAGUE

23:34 - 03.08.2023

Χάος στην Αλβανία: Καπνογόνα και συγκρούσεις οπαδών πριν τη σέντρα στο Τίρανα - Μπεσίκτας (vid)

Καπνογόνα εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και συγκρούσεις έξω από αυτόν, προκάλεσαν την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα ανάμεσα σε Τίρανα και Μπεσίκτας, για τα προκριματικά του Conference League.

Εκτός από φωτοβολίδες, οι χούλιγκαν χρησιμοποίησαν αιχμηρά εργαλεία και ρόπαλα του μπέιζμπολ κατά τη διάρκεια των ταραχών. Η αστυνομία του Τάρνοβ προσπαθεί να εντοπίσει προς το παρόν τους συμμετέχοντες στα επεισόδια, στα οποία συμμετείχαν 100 άτομα. Στα social media αναφέρεται ότι σε τουρνουά στο οποία συμμετείχαν η Βίσλα Κρακοβίας και Ούνια Τέρνοφ, οι οπαδοί δέχθηκαν επίθεση από χούλιγκαν της Ζαγκλέμπιε.