Χάος στην Αλβανία: Καπνογόνα και συγκρούσεις οπαδών πριν τη σέντρα στο Τίρανα - Μπεσίκτας (vid)
i

©printscreen

Χάος στην Αλβανία: Καπνογόνα και συγκρούσεις οπαδών πριν τη σέντρα στο Τίρανα - Μπεσίκτας (vid)

Sportal newsroom 23:34 - 03.08.2023

Καπνογόνα εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και συγκρούσεις έξω από αυτόν, προκάλεσαν την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα ανάμεσα σε Τίρανα και Μπεσίκτας, για τα προκριματικά του Conference League.

Η αναμέτρηση της Τίρανα με τη Μπεσίκτας στην Αλβανία σημαδεύτηκε από άσχημες εικόνες, οι οποίες προκάλεσαν την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα. Πιο αναλυτικά, λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη, δεκάδες καπνογόνα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς που βρίσκονταν στις κερκίδες. 

Παράλληλα, υπήρξαν και συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών, με την αστυνομία να παρεμβαίνει προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Οι παίκτες των «Μαύρων Αετών» προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πλησιάζοντας τους φιλάθλους που ξεκίνησαν τα επεισόδια. Την ίδια ώρα, ο Άγγλος διαιτητής, Στιούαρτ Άτγουελ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να περιμένει να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, μέχρι να επιτρέψει την εκκίνηση του αγώνα. 

Eν τέλει η αναμέτρηση ξεκίνησε και η Μπεσίκτας πήρε την πρόκριση, επικρατώντας της ομάδας από την Αλβανία με σκορ 2-0. Για την ιστορία, ο αγώνας στην Τουρκία είχε ολοκληρωθεί με σκορ 3-1 υπερ των Τούρκων.