Προφυλακίστηκε ο πρώην διαιτητής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Φίλιππος Ντόβας

i

Φίλιππος Ντόβας/©Intime

Προφυλακίστηκε ο πρώην διαιτητής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Sportal newsroom 15:48 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 02.03.2023

Ο πρώην διαιτητής, ο οποίος διατηρούσε γραφείο οδοντοτεχνίτη στην περιοχή του Κολωνού και εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο χρόνος περνάει και ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι καλούνται από την ανακρίτρια να απολογηθούν ως ύποπτοι, για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Αυτή τη φορά ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Ντόβας βρέθηκε στη λίστα των υπόπτων για τον βιασμό της 12χρονης και σήμερα οδηγήθηκε στη φυλακή.

Αυτοαποκαλύφθηκε ο διαιτητής για την κακοποίηση της 12χρονης: «Έδινα συνέχεια χρήματα στην οικογένειά της, αλλά δεν την ακούμπησα ποτέ» (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:46 - 21.02.2023

Αυτοαποκαλύφθηκε ο διαιτητής για την κακοποίηση της 12χρονης: «Έδινα συνέχεια χρήματα στην οικογένειά της, αλλά δεν την ακούμπησα ποτέ» (vids)

Ο πρώην διαιτητής, Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό βγήκε και μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης, ενώ νέα προθεσμία για να απολογηθεί συμπληρωματικά πήρε ο Ηλίας Μίχος, που θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Φίλιππος Ντόβας είχε παραδεχθεί πως γνώριζε την 12χρονη, υποστηρίζοντας πως τη βοηθούσε, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ υποστήριξε πως, τον Ηλία Μίχο, τον οποίο γνώριζε, έχει να τον δει από το 2019.

«Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι.

Να μη μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μη μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση. Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019 όταν δε μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα. 

Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψα και την καλημέρα. Έχω να μιλήσω από το 2019. Το λέω δημόσια».