Άγριο ξύλο κατά την προσαγωγή των χούλιγκανς στα Γιάννενα: «Δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί» (vid)

Οπαδική συμπλοκή στα Γιάννενα

i

© Printscreen

Άγριο ξύλο κατά την προσαγωγή των χούλιγκανς στα Γιάννενα: «Δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί» (vid)

Κώστας Τόπας 09:49 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 09.04.2023

Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των έξι από τους οκτώ συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Άγρια συμπλοκή έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (07/04) στα Ιωάννινα για οπαδικές διαφορές. Όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά όταν τρία αυτοκίνητα στα οποία μέσα βρίσκονταν συνολικά επτά άτομα, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και κατευθύνθηκαν σε ένα τέταρτο όχημα κρατώντας στα χέρια τους στυλιάρια. Στο τέταρτο όχημα βρισκόντουσαν τέσσερα άτομα τα οποία ύστερα από την επίθεση που δέχτηκαν, οδηγήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου ο ένας απ' τους τέσσερις βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν οκτώ άτομα τα οποία οδηγήθηκαν κατευθείαν στο τμήμα και κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι τέσσερις από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Το πρωί της Κυριακής (09/04) επικράτησε ένταση κατά την προσαγωγή των έξι από τους οκτώ συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή. Συγκεκριμένα, οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή. Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί».