Άλκης Καμπανός: Σήμερα θα γινόταν 20 ετών
i

Άλκης Καμπανός/©Intime

Άλκης Καμπανός: Σήμερα θα γινόταν 20 ετών

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του Άλκη για τα 20ά γενέθλια του γιού της.

Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 8 Απριλίου, o Άλκης θα έκλεινε τα 20. Δεν πρόλαβε όμως να ζήσει αυτή την ξεχωριστή μέρα. Να δεχθεί ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα και να διασκεδάσει με τους φίλους του, όπως κάνουν όλα τα νεαρά παιδιά της ηλικίας του που βλέπουν τη ζωή μπροστά τους και θέλουν να τη στύψουν στα χέρια τους. Δεν θα δεχθεί τη στοργική αγκαλιά της μητέρας του, Μελίνας που βιώνει 14 μήνες ένα βουβό πόνο, χωρίς να μπορεί τίποτα και κανείς να την παρηγορήσει.

Ίσως μόνο την απόφαση της δικαιοσύνης και την παραδειγματική τι-μωρία των οπαδών του ΠΑΟΚ που δολοφόνησαν εν ψυχρώ το παιδί επειδή… τόλμησε να απαντήσει ότι είναι Άρης. Η Μελίνα Κακουλίδου, μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γράψει δυο λόγια για τον Άλκη με αφορμή τα σημερινά 20ά του γενέθλια, μνημονεύοντας και ένα άλλο θύμα τυφλής βίας, τη Ζωή Δαλακλίδου που το 2012 βιάστηκε, δολοφονήθηκε και κάηκε ζωντανή και σήμερα θα έκλεινε τα 45.

Η ανάρτηση της μητέρας του Άλκη: «Γιορτή αγγέλων εις τους ουρανούς για τα γενέθλιά σας. Η Ζωή και ο Άλκης...Ο Άλκης και η Ζωή...

Δύο αθώα παιδιά που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στην επίγεια ζωή τους.

Εμείς εδώ κάτω περιμένουμε τη μεγάλη ΑΝΤΑΜΩΣΗ. Σας αγαπάμε πολύ.

Ζωή Δαλακλίδου 45 ετών

Άλκης Καμπανός 20 ετών