«Πρωτόγνωρο για τα Γιάννινα, αυτού του είδους η μαφιόζικη επίθεση» (vid)

«Πρωτόγνωρο για τα Γιάννινα, αυτού του είδους η μαφιόζικη επίθεση» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:44 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 09.04.2023

Ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών στη συμπλοκή στα Γιάννινα αναφέρθηκε στο γεγονός.

Στα Γιάννινα επικρατεί σοκ κι αναταραχή από την άγρια οπαδική συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού.

Το πρωί, μάλιστα, υπήρξε μεγάλη ένταση κατά την προσαγωγή των έξι από τους οκτώ συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Οι δικηγόροι των δύο τραυματιών Δημήτρης Μπούκας και Δημήτρης Δήμος αναφέρθηκαν στο γεγονός και ευχήθηκαν να γίνει καλά ο 30χρονος οπαδός, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Άγριο ξύλο κατά την προσαγωγή των χούλιγκανς στα Γιάννενα: «Δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί» (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:49 - 09.04.2023

Άγριο ξύλο κατά την προσαγωγή των χούλιγκανς στα Γιάννενα: «Δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί» (vid)

Ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των έξι από τους οκτώ συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Ο Δημήτρης Μπούκας ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα να γίνει καλά ο τραυματισμένος, διότι είναι βαριά απ’ ό,τι μάθαμε Εύχομαι να γίνει καλά. Προς το παρόν είναι γι’ απόπειρα, εύχομαι να μην γίνει γι’ ανθρωποκτονία».

Ο Δημήτρης Δήμος τόνισε: «Ευχή όλων κι αυτό που προέχει είναι το παιδί να γίνει καλά. Ένας νέος άνθρωπος 30 ετών. Είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης μας αυτού του είδους η μαφιόζικη επίθεση που δέχθηκαν τα παιδιά».