Θρήνος για ποδοσφαιριστή του Πιερικού, έχασε την αδελφή του στα Τέμπη

Αθηνά Κατσάρα

i

Αθηνά Κατσάρα

Θρήνος για ποδοσφαιριστή του Πιερικού, έχασε την αδελφή του στα Τέμπη

Sportal newsroom 11:11 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 03.03.2023

Τραγικός επίλογος για την 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, μητέρα ενός παιδιού ηλικίας δύο ετών και αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα,καθώς, όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο αδερφός της, που την αναζητούσε μέχρι την τελευταία στιγμή.

H άτυχη κοπέλα από την Κατερίνη, η σορός της οποίας ταυτοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (02/03), είχε ταξιδέψει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα και στη μοιραία αμαξοστοιχία βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ζήση, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη Αθηνά είχε καταγωγή από την Κατερίνη και ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα. Η κηδεία της 34χρονης, η οποία ήταν και μητέρα ενός δίχρονου αγοριού, θα τελεστεί στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.

«Βαρύ πέπλο πένθους σκέπασε τη μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια. Πρίν λίγο ταυτοποιήθηκε η Αθηνά, αδερφή του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Κατσάρα, η οποία ήταν επιβάτης στο μοιραίο τρένο του ατυχήματος των Τεμπών και δηλωμένη ώς αγνοούμενη.

Η όμορφη Αθηνά ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας μας όλους στην θλίψη. Συλλυπητήρια Βασίλη, σε εσένα και την οικογένεια σου. Είμαστε δίπλα σου. Καλό παράδεισο στην αδερφούλα σου», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Πιερικού.