Ολυμπιακός ΣΦΠ: «Σε ένδειξη σεβασμού στο εθνικό πένθος, δεν συνεχίζουμε την αντιπαράθεση»

Ολυμπιακός

i

© olympiacos sfp

Ολυμπιακός ΣΦΠ: «Σε ένδειξη σεβασμού στο εθνικό πένθος, δεν συνεχίζουμε την αντιπαράθεση»

Sportal newsroom 17:57 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 02.03.2023

Σε ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τονίζει πως δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία νέας αντιπαράθεσης για όσα συμβαίνει το πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ, ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος που βιώνει η χώρα από την τραγωδία στα Τέμπη.

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ και την ομοσπονδία Πινγκ Πονγκ, μετά την απόφαση της τελευταίας να μην αναβάλει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και οι Πειραιώτες δεν θα έχουν διαθέσιμους τους ξένους αθλητές τους ελέω διεθνών υποχρεώσεων.

Γεγονός που έφερε αντιδράσεις από πλευράς Ολυμπιακού και την απάντηση του Παναθηναϊκού, με το κλίμα να είναι τεταμένο. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο για την ώρα δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε νέο γύρο αντιπαραθέσεων και τον λόγο εξήγησαν μέσω ανακοίνωσης τους. 

Το βαρύ πένθος που έχει σκεπάσει την ελληνική επικράτεια μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, με δεκάδες νεκρούς, αγνοούμενους και τραυματίες, έχει επισκιάσει κάθε άλλη πτυχή της καθημερινότητας και οι Πειραιώτες θεώρησαν πως δεν υπάρχει χώρος για οτιδήποτε άλλο. Τονίζοντας πως «όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις...»

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ:

«Σε ένδειξη σεβασμού στο τριήμερο εθνικό πένθος και στα παιδιά που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή να συνεχίσει την αντιπαράθεση για τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα του Πινγκ Πονγκ.

Από το βράδυ της Τρίτης η Ελλάδα είναι ντυμένη στα μαύρα.

Όταν θα έρθει η ώρα θα προκύψουν και οι κατάλληλες απαντήσεις που θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους…»

Tags: