Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ήρωας στα ΕΜΑΚ - Η συγκλονιστική φωτογραφία από τα Τέμπη

Δυστύχημα στα Τέμπη

i

© Twitter

Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ήρωας στα ΕΜΑΚ - Η συγκλονιστική φωτογραφία από τα Τέμπη

Sportal newsroom 17:39 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 02.03.2023

Ένας από τους ανθρώπους της ΕΜΑΚ που βρίσκονται στα Τέμπη είναι και ο προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, τον οποίο η σελίδα του Ερασιτέχνη τον αποκάλεσε «ήρωα».

Η είδηση της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη έχει προκαλέσει θλίψη στην Ελλάδα, με τα θύματα να έχουν φτάσει πάνω από σαράντα, οι τραυματίες να είναι δεκάδες, ενώ αρκετοί είναι και οι αγνοούμενοι. Στο χώρο από τη πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής κάνουν τεράστιες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τον κόσμο που βρίσκεται κάτω από σίδερα.

Ένας από αυτούς είναι και ο προπονητής εφήβων του πόλο του ΠΑΟΚ. Όπως το έκανε γνωστό η σελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο Ιωάννης Παπαγιαννάκης, υπηρετεί στην ΕΜΑΚ και βρίσκεται στα Τέμπη. Με μία φωτογραφία στο facebook η ομάδα του «δικεφάλου» αποκάλεσε «ήρωα» τον προπονητή της εφηβικής ομάδας του πόλο.

«Η συγκλονιστική φωτογραφία του δικού μας, Ιωάννη Παπαγιαννάκη, προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΜΑΚ. Μόνο περηφάνια για τον δικό μας «Ήρωα»!», έγραφε η φωτογραφία. 

Όπως είναι λογικό στην χώρα έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος, ενώ στους αγώνες της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League θα υπάρξει ενός λεπτού σιγής. Παράλληλα οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, που είχαν προγραμματιστεί για τη 1η Μαρτίου, αναβλήθηκαν.