Το «κατηγορώ» της μητέρας του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…»

20χρονος φοιτητής

i

Screenshot/ Facebook

Το «κατηγορώ» της μητέρας του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…»

Πάνος Μαλακτάρης • 14:29 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ένας και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη

Ένας 20χρονος νεαρός, ο Ι.Γ., είναι φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου και μάλιστα ο μοναδικός έως τώρα επιζών από το πρώτο βαγόνι. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα πρώτα βαγόνια είναι εκείνα που δέχτηκαν το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό χτύπημα από τη σύγκρουση, ενώ παραδόθηκαν σχεδόν αυτόματα και στις φλόγες. 

Με μαύρες φανέλες ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για τα θύματα των Τεμπών
EUROLEAGUE

12:31 - 02.03.2023

Με μαύρες φανέλες ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο για τα θύματα των Τεμπών

Οι «ερυθρόλευκοι» υπέβαλαν αίτημα στην Euroleague να αγωνιστούν με μαύρες φανέλες απέναντι στην Αρμάνι την Παρασκευή 3/3 ως ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής σύμφωνα με πληροφορίες εκτοξεύτηκε σε παρακείμενο χωράφι όπου και βρέθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο ήταν και είναι εν ζωή. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική, με τις ευχές των οικείων του αλλά και όλου του κόσμου για ταχεία ανάρρωση να τον συνοδεύουν. 

Η μητέρα του μάλιστα έκανε μια λιτή όσο και ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση, η οποία είναι γεμάτη νόημα: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…», έγραψε χαρακτηριστικά, βρίσκοντας σίγουρα σύμφωνο πολύ κόσμο. Και τι να πει κανείς σε μια μάνα η οποία απλά είδε τον γιο της να ταξιδεύει με ένα τρένο, να πηγαίνει στο μπροστινό (πρώτο) βαγόνι όπου ήταν το κυλικείο για να φάει κάτι, και από τη σύγκρουση να μένει μόνο μια άμορφη μάζα σιδερικών...