Πρίγιοβιτς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλληπητήρια μου στα αδέρφια μου τους Έλληνες»

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

i

© Intime

Πρίγιοβιτς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Τα συλληπητήρια μου στα αδέρφια μου τους Έλληνες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:41 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 02.03.2023

Μέσα από ένα story στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγωδία στα Τέμπη, η οποία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το οποίο έχει συνταράξει όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, οδήγησε τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δεκάδων θυμάτων.

Ο Σέρβος επιθετικός μέσα από ανάρτησή του στο instagram, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα συλλυπητήρια μου στους Έλληνες, στα αδέρφια μου», δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το σημείο της φονικής σύγκρουσης στην κοιλάδα των Τεμπών.

Έτσι, μετά τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έπειτα από τη συγκινητική ανάρτηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου Λευτέρη Δούκα, ήρθε ακόμη ένας που συσχετίζεται με το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο να εκφράσει την οδύνη του για το τραγικό συμβάν.

Με τη φανέλα του Δικεφάλου, ο Πρίγιοβιτς πέτυχε 55 γκολ σε 86 συμμετοχές, όντας ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που έχει περάσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Στην Ελλάδα πανηγύρισε δύο κύπελλα και ένα αήττητο πρωτάθλημα με τους «ασπρόμαυρους», ενώ αποτέλεσε κι από τις πιο ακριβές μεταγραφικές πωλήσεις του συλλόγου, όταν τον Γενάρη του 2019 μετακινήθηκε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.