Επίθεση Καραπαπά στην διοίκηση της Super League 2: «Το τσίρκο που έχετε φτιάξει θα χαθεί»

Κώστας Καραπαπάς

i

© Intime

Επίθεση Καραπαπά στην διοίκηση της Super League 2: «Το τσίρκο που έχετε φτιάξει θα χαθεί»

Sportal newsroom 23:02 - 01.03.2023

Ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε στη διοίκηση της Super League 2 για το «λουκέτο» που μπήκε στο πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (1/3)

Τεταμένο ήταν το κλίμα στη Super League 2 με την συνεδρίαση της Τετάρτης (1/3) να λήγει περιλαμβάνοντας την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου και την άρση του «λουκέτου» στο πρωτάθλημα.

Θέση για τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο πήρε ο αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος επιτέθηκε στην ηγεσία της λίγκας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

«Δε σας νοιάζουν οι ομάδες και δεν σας νοιάζει ο διασυρμός της Super League 2. Σας νοιάζει να μην παραιτηθείτε και χαθεί μια ψήφος στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και ο μισθός σας. Πείτε το να το ξέρουν και οι ομάδες! Και να ξέρετε κάτι. 

Οι ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα και η ΑΕΛ δεν θα χαθούν! Θα βρουν τον δρόμο τους. Αυτό το τσίρκο που έχετε φτιάξει εδώ και έχει βάλει λουκέτο είναι αυτό που θα χαθεί», ανέφερε συγκεκριμένα το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.