Συλλυπητήρια του Ολυμπιακού για τον θάνατο του αστυνομικού
i

© Intime

Συλλυπητήρια του Ολυμπιακού για τον θάνατο του αστυνομικού

Sportal newsroom 16:54 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 27.12.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του αστυνομικού που είχε τραυματιστεί σε επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη εξέδωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Ο 31χρονος αστυνομικός κατέληξε 20 περίπου μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ.

«Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά κλήθηκε σε απολογία για τα επεισόδια.

Ο Ολυμπιακός έχασε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα χαρτιά, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 20 χιλιάδες ευρώ.

«Έλληνας αστυνομικός πέθανε μετά τον τραυματισμό του από τη βιαιότητα των χούλιγκανς»: Τα ξένα ΜΜΕ για τον θάνατο του 31χρονου (gallery)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:44 - 27.12.2023

«Έλληνας αστυνομικός πέθανε μετά τον τραυματισμό του από τη βιαιότητα των χούλιγκανς»: Τα ξένα ΜΜΕ για τον θάνατο του 31χρονου (gallery)

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) μετά τον τραυματισμό του στα φονικά επεισόδια του Ρέντη.

Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, που επλήγη από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Για το αιματηρό συμβάν, έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.