ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον θάνατο του αστυνομικού: «Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη - Ας είναι ελαφρύ το χώμα»
i

© PrtScr

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον θάνατο του αστυνομικού: «Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη - Ας είναι ελαφρύ το χώμα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:28 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 27.12.2023

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον 31χρονο αστυνομικό που άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικά λεπτά, την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο ίδιος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, που επλήγη από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Για το αιματηρό συμβάν, έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Μέσα από τα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της αναφέροντας πως κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε, μετά τον τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος. Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη. Δύναμη στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».