Δημοσιογράφος της Βραζιλίας άνοιξε... beef με τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είναι αγενής και αλαζόνας, ήρθε εδώ για τα λεφτά»

Αμπέλ Φερέιρα

i

© PrtScr

Δημοσιογράφος της Βραζιλίας άνοιξε... beef με τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είναι αγενής και αλαζόνας, ήρθε εδώ για τα λεφτά»

Ο Αμπέλ Φερέιρα έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής, με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφος Ντιρσέου Μαραβίλια, να ξεσπάει κατά του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο σκληρής κριτικής, λόγω του... έντονου χαρακτήρα του.

Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος από τη Βραζιλία ξέσπασε εναντίον του Πορτογάλου πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον «αγενή» και «αλαζόνα», ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε πως με τον παράγοντα της τύχης κατέκτησε τους τίτλους με την Παλμέιρας.

«Ποτέ δεν είπα ότι είναι ανίκανος. Είναι αγενής και αλαζόνας, τα έχει και τα δύο και έρχεται εδώ στη χώρα μας για να βγάλει λεφτά. Δεν σε ήξερε κανείς, τι είναι ο ΠΑΟΚ; Ο Άμπελ ήρθε εδώ για να κάνει πρακτική, εδώ στη Βραζιλία, και εντάχθηκε στην ομάδα της Παλμέιρας και ήταν τυχερός. Ξέρεις εκείνον τον τύπο του οποίου ο κ@@ος είναι στραμμένος προς το φεγγάρι; Είναι αυτός, γιατί είναι αλαζόνας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαραβίλια στο podcast, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του Αμπέλ Φερέιρα στην Βραζιλία.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές εβδομάδες η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στέφθηκε πρωταθλήτρια back to back στη Βραζιλία. Με αυτήν την κατάκτηση, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έφτασε τους εννιά τίτλους σε τρία χρόνια στον πάγκο των «πράσινων», ενώ μεταξύ άλλων ξεπέρασε τον Βαλντερέι Λουξεμπούργο κι έγινε ο δεύτερος πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τον Οσβάλντο Μπραντάο που κατέκτησε 10 τρόπαια.

Οι εννιά τίτλοι του Αμπέλ Φερέιρα

Πρωτάθλημα Βραζιλίας: 2022 και 2023

Κόπα Λιμπερταδόρες: 2020 και 2021

Κύπελλο Βραζιλίας: 2020

Campeonato Paulista: 2022 και 2023

Κύπελλο Νότιας Αμερικής: 2022

Σούπερ Καπ Βραζιλίας: 2023