Δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα (vid)

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση στη Νέα Μηχανιώνα (vid)

Sportal newsroom 08:18 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 29.05.2024

Σε δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση σε δύο αδέρφια στη Νέα Μηχανιώνα προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, έναν 23χρονο και έναν 24χρονο. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια της οπαδικής επίθεσης, τα άτομα φώναζαν προς τα θύματά τους, «Βγάλ’ το αυτό. Εδώ μόνο ΠΑΟΚ», ενώ κατάφεραν να αφαιρέσουν με τη βία τη ζακέτα του ενός που είχε το σήμα της ομάδας του Άρη. Αφού ολοκλήρωσαν την επίθεση, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Τόσο ο 37χρονος όσο και ο 40χρονος έφεραν τραύματα στα κεφάλια και στα σώματα τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμούσαν να μεταφερθούν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για αδικήματα περί αθλητικής βίας, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και σωματικές βλάβες, ενώ οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Τις έρευνες για την επίθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.