Συλλυπητήριο μήνυμα του Μαρτίνς στα ελληνικά για τα θύματα των Τεμπών

Πέδρο Μαρτίνς

i

© Intime

Συλλυπητήριο μήνυμα του Μαρτίνς στα ελληνικά για τα θύματα των Τεμπών

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:55 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 02:11 - 02.03.2023

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τα θύματα στα Τέμπη, μέσα από ένα μήνυμα - γραμμένο στα ελληνικά - στα social media του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο στην Ελλάδα και ο ίδιος δεν μπόρεσε να ξεχάσει τη χώρα που αγάπησε, όντας προπονητής του Ολυμπιακού για σχεδόν μία τετραετία. Μέσω ενός πολύ συγκινητικού μηνύματος, γραμμένο στα ελληνικά, ο πρώην κόουτς της Πειραϊκής ομάδας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τα θύματα στα Τέμπη.

«Σε αυτή τη τραγική στιγμή πόνου και τρόμου, η καρδιά μου δεν μπορεί παρά να είναι με τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων αυτού του τραγικού δυστυχήματος στην Βόρεια Ελλάδα. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και να ευχηθώ καλή δύναμη στον ελληνικό λαό», ανέφερε το μήνυμα του πρώην «ερυθρόλευκου» τεχνικού για τα θύματα στα Τέμπη.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης όταν η επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Train με το φορτηγό τρένο της ίδιας εταιρίας βρέθηκαν στις ίδιες ράγες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο συρμοί να συγκρουστούν με ταχύτητες πάνω από 100 χλμ. η κάθε μία, το οποίο στέρησε τη ζωή σε πάνω από 30 ανθρώπους.