Ανείπωτη τραγωδία στην Αλγερία

Ανείπωτη τραγωδία στην Αλγερία

Ιάσονας Τσίλης 11:47 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 23.12.2023

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Αλγερία, με δύο νεκρούς και 10 τραυματίες κατά τη διάρκεια μεταφοράς μιας ομάδας στο γήπεδο.

Ο τερματοφύλακας και ο βοηθός προπονητής μιας κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλγερίας, έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τετάρτης σε δυστύχημα με λεωφορείο στο Tiaret (βορειοδυτικά) και άλλα δέκα μέλη της ομάδας τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία (FAF).

«Ο τερματοφύλακας Zakaria Bouziani και ο βοηθός προπονητής Khaled Meftah της ομάδας Mouloudia d'El Bayadh σκοτώθηκαν και δέκα μέλη του συλλόγου τραυματίστηκαν», ανέφερε η οργάνωση σε ανακοίνωσή της.

«Το λεωφορείο μετέφερε την ομάδα στο Tizi-Ouzou, (ανατολικά της χώρας), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα εναντίον της JS Kabylie, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος», ανέφερε η FAF.

Η Ομοσπονδία, αποφάσισε επίσης να αναστείλει όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη την εθνική επικράτεια, σε όλες τις κατηγορίες, μέχρι νεωτέρας. Η τελετή κλήρωσης για τον 32ο τελικό του Κυπέλλου Αλγερίας, που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, αναβάλλεται επίσης για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ο πρόεδρος της Αλγερίας, Abdelmadjid Tebboune και ο υπουργός Αθλητισμού Abderrahmane Hammad εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων. 

Tags: