Παπανικολάου: «Μία σκέψη έχουμε στο μυαλό μας...» (vid)

Παπανικολάου: «Μία σκέψη έχουμε στο μυαλό μας...» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:48 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 19.05.2024

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, εξήγε τι ακριβώς σκέφτονται στον Ολυμπιακό και έδωσε το... δικό του «σύνθημα».

Ως αρχηγός ο Κώστας Παπανικολάου είναι ένας εκ των αρμοδίων για να εξηγήσει τι υπάρχει στο μυαλό του Ολυμπιακού, μία μέρα πριν το μεγάλο ματς της σεζόν -πριν το... επόμενο.

Οι «ερυθρόλευκοι», το βράδυ της Τετάρτης (8/5, 22:00, Novasports) στο Palau Blaugrana, θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four της Euroleague. Αυτό θα γίνει στο Game 5 με την Μπαρτσελόνα και ο Παπανικολάου υπογραμμίζει με τον τρόπο του πως «δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δεν υποτιμά την Μπαρτσελόνα, μία ομάδα τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει τη σεζόν 2013-14, καθώς «έχει το πλεονέκτημα αφού παίζει στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της. Όπως είπα και μετά το προηγούμενο ματς της σειράς, στην έδρα μας, αν εμείς παρουσιαστούμε έτοιμοι πνευματικά και δυναμικοί, έχουμε καλές πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σαφέστατα δεν θα είναι ένας αγώνας όπως τους προηγούμενους. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν σκληρά. Θα είναι κλειστό παιχνίδι και οι λεπτομέρειες θα είναι εκείνες που θα κρίνουν τον νικητή», πρόσθεσε ο 34χρονος φόργουορντ.

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε φαβορί στο Game 5, όλοι έχουμε την ίδια δίψα για πρόκριση» (vid)
EUROLEAGUE

16:45 - 07.05.2024

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε φαβορί στο Game 5, όλοι έχουμε την ίδια δίψα για πρόκριση» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως στον Ολυμπιακό είναι άπαντες ευχαριστημένοι με το γεγονός πως παίζουν Game 5 για τρίτη σεζόν και υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες δεν είναι φαβορί απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Επίσης, διευκρίνισε πως θεωρεί ότι «το πλεονέκτημα που έχει η ομάδα που παίζει εντός έδρας σε τέτοιου είδους αγώνες πολλές φορές δημιουργεί μια παραπάνω πίεση και ένα "πρέπει" παραπάνω επειδή παίζεις στο γήπεδό σου. Αυτό όμως, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί η Μπαρτσελόνα και όχι εμείς», είπε και κατέληξε πως «από την πλευρά μας πρέπει να σκεφτούμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί, πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μεγαλώσουμε τις πιθανότητές μας».

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!