Μεγάλη νίκη στο ρινγκ για τον μποξέρ Λάζαρο Παπαδόπουλο με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη - «Μην γελάς ρε! Παίξε!» (vid)

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος στο ρινγκ

i

© BeFunky

Μεγάλη νίκη στο ρινγκ για τον μποξέρ Λάζαρο Παπαδόπουλο με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη - «Μην γελάς ρε! Παίξε!» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:45 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 29.05.2023

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδειξε και πάλι τις αρετές του στην πυγμαχία, καθώς κέρδισε σε αγώνα που έγινε στο Ιβανώφειο.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μας έχει αποδείξει πως εκτός από καλός αθλητής του μπάσκετ, κατέχει και το άθλημα της πυγμαχίας. Σε μία αναμέτρηση που έγινε στο Ιβανώφειο στο πλαίσιο του event «Boxing Prive», ο παλαίμαχος σέντερ επικράτησε του Γιάννη Μπαλοπήτα.

Εκμεταλλευόμενος τα μακριά του χέρια, αλλά δείχνοντας και αρκετή ταχύτητα, παρά το… μέγεθός του, ο πρώην διεθνής άσος πήρε τη νίκη και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες βρέθηκαν παλιοί συμπαίκτες και φίλοι του Λάζαρου Παπαδόπουλου, όπως ο Γιάννης Γιαννούλης. Παρουσιαστής του event ήταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ενώ στο περιθώριο του αγώνα υπήρχε και ένα show από τον 12ο Πίθηκο.

Σε ανάρτηση που έκανε ο Γιαννούλης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αποθέωσε τον καλό του φίλο και μεγάλο νικητή της βραδιάς.