Το παιχνίδι του Μάικ Τάισον με έναν... γιγάντιο σκύλο

Το παιχνίδι του Μάικ Τάισον με έναν... γιγάντιο σκύλο

Sportal newsroom 10:05 - 19.10.2023

Ο Μάικ Τάισον στην όψη ενός... γιγάντιου σκύλου αποφάσισε να τον χαϊδέψει, ενώ την ίδια ώρα έσκυψε για να παίξει μαζί του.

Ο μέσος άνθρωπος στην όψη ενός μεγάλου σκύλου μπορεί να ένιωθε λίγο άβολα όσο εξοικειωμένος μπορεί να είναι με τα σκυλιά. Ωστόσο το ίδιο δεν συνέβη με τον Μάικ Τάισον. Ο πρώην πυγμάχος, βρισκόταν στη διάρκεια μιας προπόνησης στο γυμναστήριο, όταν ένας από τους παρευρισκόμενους είχε μαζί του τον σκύλο του, τον οποίο το αφεντικό του τον είχε δεμένο. 

Εκείνη τη στιγμή ο Τάισον πήγε κατευθείαν προς το μέρος του για να τον χαϊδέψει, δείχνοντας μάλιστα αρκετή οικειότητα απέναντί του. Ο πρώην πυγμάχος μάλιστα σε ένα σημείο γονάτισε προκειμένου να... τρίψει το μέτωπό του με του σκυλιού, αλλά και για να του χαϊδέψει τη μουσούδα

Αυτή η χειρονομία λοιπόν αποκάλυψε μια απροσδόκητη πλευρά του διάσημου αθλητή, μια πλευρά αρκετά αστεία και τρυφερή. Μιλώντας μάλιστα για έναν άνθρωπο που πολλές φορές χαρακτηρίζεται ως «ο πιο κακός άνθρωπος στον πλανήτη». 

Αυτή την περίοδο ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών είναι ο προπονητής του αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών, Φρανσίς Ενγκανού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Τάισον Φιούρι στις 28 Οκτωβρίου.