Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τον ΜακΓκρέγκορ να οδηγεί στην τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Το βίντεο που «καίει» τον ΜακΓκρέγκορ

i

© PrtScr

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τον ΜακΓκρέγκορ να οδηγεί στην τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:21 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 16.06.2023

Η υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται ο ΜακΓκρέγκορ έχει σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη, ωστόσο το TMZ με ένα αποκαλυπτικό βίντεο θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει μπει σε μεγάλους... μπελάδες, μετά την επίσκεψή του στο γήπεδο του Μαϊάμι στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ. Να θυμίσουμε, ο εκκεντρικός σούπερ σταρ των πολεμικών τεχνών επικέντρωσε πάνω του τα φώτα, όχι μόνο γιατί έκανε show και φορούσε... εκτυφλωτικά ρούχα, αλλά γιατί μπήκε για πρώτη φορά στο παρκέ για να μονομαχήσει στο άθλημα που ειδικεύεται με αντίπαλο τον δύσμοιρο Μπάρνι, τη μασκότ των Χιτ.

Ωστόσο ο ΜακΓκρέγκορ δεν έμεινε εκεί, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού υπάρχουν κατηγορίες εις βάρος του για απόπειρα βιασμού. Συγκεκριμένα, το TMZ λέει σύμφωνα με την καταγγελία ότι ο σούπερ σταρ των πολεμικών τεχνών ανάγκασε μία γυναίκα να κάνει στοματικό σεξ μαζί του και κατηγορείται επίσης ότι επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της μέσα σε μία ανδρική τουαλέτα.

Ο δικηγόρος της γυναίκας είπε στην DailyMail ότι πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά την απέρριψαν και της συνέστησαν να προσλάβει νομική βοήθεια, ωστόσο οι εκπρόσωποι του ΜακΓκρέγκορ ανέφεραν πως όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς.

Πριν λίγες ώρες, το αμερικανικό δίκτυο ΤΜΖ έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση, καθώς δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο ΜακΓκρέγκορ να έχει πιάσει από το χέρι τη γυναίκα και να την… οδηγεί στο μπάνιο. Στο συγκεκριμένο βίντεο, αρχικά φαίνεται ο Ιρλανδός να μιλά για λίγο με την γυναίκα που τον κατηγορεί, ενώ στη συνέχεια πήγανε μαζί στο μπάνιο. Οι άνδρες ασφαλείας του Ιρλανδού μπήκαν μπροστά από την πόρτα η οποία έκλεισε με σκοπό να μην μπει κανένας άλλος. Το μόνο που δεν διακρίνεται ξεκάθαρα στο αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφορεί, είναι οι... προθέσεις της καταγγέλουσας.

Τέλος, σχετικά με την υπόθεση... ξυλοδαρμού της μασκότ, o ΜακΓκρέγκορ μπήκε στο παρκέ για να μονομαχήσει στο άθλημα που ειδικεύεται με αντίπαλο τον δύσμοιρο Μπάρνι, τη μασκότ των Χιτ. Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα, ο Ιρλανδός δεν χρειάστηκε να ιδρώσει, την έβγαλε Knock Out με μία γροθιά και το μισό γήπεδο τον αποθέωσε την ώρα που το άλλο μισό τον αποδοκίμαζε. Ο ίδιος πάντως, το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του και ο Μπάρνι ακόμα πονάει!