Μποξέρ καταδικάστηκε σε δις ισόβια γιατί δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του!

Μποξέρ καταδικάστηκε σε δις ισόβια γιατί δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:49 - 04.11.2023

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε ο Πουερτορικανός πυγμάχος, Φελίξ Βερντέχο Σάντσεζ, ο οποίος δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του τον Μάιο του 2021.

Στη φυλακή φαίνεται πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ο Πουερτορικανός πυγμάχος, Φελίξ Βερντέχο Σάντσεζ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, η οποία ήταν έγκυος. 

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2021, όταν η αστυνομία έλαβε μία ανώνυμη κλήση από τον φίλο του πρώην πυγμάχου, Λουίς Αντόνιο Κάντιθ, επίσης κατηγορούμενο για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκείνος, λοιπόν, κατήγγειλε πως ο Βερντέχο δολοφόνησε τη σύντροφό του, όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει έκτρωση. 

Ο ίδιος δεν ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί και σε έναν καυγά  τη χτύπησε άγρια. Όμως η κτηνωδία του δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια της έκανε ένεση με φαιντανύλη και ξυλαζίνη, την έδεσε σε ένα τσιμεντόλιθο και την πέταξε από τη γέφυρα Τεόντορο Μόσκοσο. 

Ο ομοσπονδιακός δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο επέβαλε, λοιπόν, ποινή δις ισόβια στον Βερντέχο θεωρώντας πως είχε  συμμετοχή στην απαγωγή που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Κέισλα Ροντρίγκες Ορτίζ και του αγέννητου παιδιού της. 

«Αυτή η ποινή πρέπει να χρησιμεύσει ως μάθημα για άλλους. Ανεξάρτητα από τη φήμη, τα χρήματα ή τη δύναμη που νομίζετε ότι έχετε, εάν παραβιάσετε το νόμο, θα πρέπει να απαντήσετε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Πουέρτο Ρίκο, Αντόνιο Λόπεζ, μιλώντας για την ποινή του πρώην πυγμάχου.

Tags: