Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύντροφος του Ζβέρεφ, που δικαιώθηκε στην υπόθεση ξυλοδαρμού της

Αυτή είναι η καλλονή πρώην σύντροφος του Ζβέρεφ, που δικαιώθηκε στην υπόθεση ξυλοδαρμού της

Sportal newsroom 18:52 - 04.11.2023

Ποια είναι η Γερμανίδα που εργάζεται ως μοντέλο.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 391.500 λιρών για τη σωματική κακοποίηση της Μπρέντα Πατέα. Η επίθεση, για την οποία κατηγορήθηκε ο Γερμανός τενίστας, έγινε τον Μάιο του 2020.

Τότε, το ζευγάρι είχε καυγά και ο Ζβέρεφ φέρεται να χτύπησε την πρώην σύντροφό του προκαλώντας της σωματική βλάβη. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορείται και αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Ο Μπρέντα Πατέα κατάγεται από τη Γερμανία και εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός. Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη σχέση της από τον τενίστα και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Η εν λόγω υπόθεση εξετάστηκε για περίπου 15 μήνες, με τον Γερμανό να δικαιώνεται στο τέλος, λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων εναντίον του. Ωστόσο, αυτή η απόφαση μπορεί να επαναξιολογηθεί εάν έρθουν στο φως νέα στοιχεία ή εάν τυχόν νομικές διαδικασίες αποκαλύψουν παραβιάσεις των κανόνων της ATP.

Η Πατέα είχε αναφέρει ότι ο θυμός και η βίαιη συμπεριφορά του Ζβέρεφ, θα μπορούσε να προκληθεί από μικροπράγματα, όπως για παράδειγμα να μετακινήσει τη συλλογή του με λούτρινα ζώα. Κάτι τέτοιο εξόργιζε τον Γερμανό τενίστα. Η ίδια ανέφερε: «Με έσπρωξε στον τοίχο και με έπνιξε κατά τη διάρκεια ενός καυγά στο διάδρομο. Μετά απ' αυτό είχα πόνο στην περιοχή του λαιμού και δυσκολία στην κατάποση».