Νέα περιπέτεια για τον Ζβέρεφ – Κατηγορείται για επίθεση στη μητέρα του παιδιού του και κινδυνεύει με πρόστιμο μισό εκατ. ευρώ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

i

©intime

Νέα περιπέτεια για τον Ζβέρεφ – Κατηγορείται για επίθεση στη μητέρα του παιδιού του και κινδυνεύει με πρόστιμο μισό εκατ. ευρώ

Sportal newsroom 21:44 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 19.07.2023

Ο γνωστός τενίστας Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του για επίθεση.

Νέα προβλήματα για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τα οποία και πάλι δεν έχουν σχέση με το τένις.

Ο γνωστός τενίστας αθωώθηκε για τις κατηγορίες κακοποίησης της πρώην συντρόφου του Όλια Σαρίποβα, αλλά η πρώην σύζυγός του τον κατηρεί κι αυτή για ενδοοικογενειακή βία.

Η Μπρέντα Πατέα απέκτησε παιδί με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ πριν από μερικά χρόνια. Σύμφωνα με το Spiegel, εκπρόσωπος των ποινικών δικαστηρίων του Βερολίνου επιβεβαίωσε ότι από την Εισαγγελία του Βερολίνου έχει υποβληθεί αίτηση για την έκδοση ποινικής διαταγής κατά του Ζβέρεφ, του Ολυμπιονίκη στο Τόκιο το 2021. Ο λόγος είναι και πάλι ο ίδιος. Ύποπτος για επίθεση.

Η πειθαρχική διαταγή είναι μια διαδικασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθορισμό προστίμων και ποινών φυλάκισης έως και ενός έτους σε αναστολή, χωρίς να χρειάζεται να οδηγήσει σε μεγάλη δίκη. Εάν το δικαστήριο εκδώσει το διάταγμα κύρωσης, ο Ζβέρεφ θα μπορεί να υποβάλει ένσταση εντός δύο εβδομάδων, διαφορετικά θα είναι οριστικό.

Τα ποινικά δικαστήρια δεν έχουν δώσει ακόμη πληροφορίες για το φερόμενο θύμα ή την ποινή, αλλά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την Μπρέντα Πατέα, μια 26χρονη που είχε σχέση με τον τενίστα και μητέρα του παιδιού. Από το περιβάλλον της Πατέα, ωστόσο, επιβεβαιώθηκε στο RTL η διαδικασία εναντίον του Ζβέρεφ. Εφόσον ευσταθούν οι κατηγορίες, ο Ζβέρεφ κινδυνεύει τουλάχιστον με πρόστιμο μισό εκατ. ευρώ.

Θα φάμε κουφέτα από τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα; Η απάντηση που έδωσαν σε ερώτηση των fans τους
ΤΕΝΙΣ

10:59 - 18.07.2023

Θα φάμε κουφέτα από τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα; Η απάντηση που έδωσαν σε ερώτηση των fans τους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι η Πάουλα Μπαντόσα κατά τη διάρκεια ενός live στο Instagram ρωτήθηκαν αν θα παντρευτούν κι άφησαν να εννοηθεί ότι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα... σύντομα.

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2020 η Όλια Σαρίποβα τον κατηγόρησε για κακοποίηση και στράφησε και στο περιοδικό τένις για το τένις «Racquet» για να δημοσιοποιήσει την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι ο Ζβέρεφ είχε γίνει πολύ βίαιος μαζί της κατά τη διάρκεια του Shanghai Masters 1000 το 2019, αλλά μόλις τον Αύγουστο του 2021 αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες χάρη σε μια άλλη συνέντευξη.

Ο τενίστας από το Αμβούργο αρνήθηκε κατηγορηματικά τα πάντα. Τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, διότι δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν την κακοποίηση.