Ο πρωταθλητής Αλκαράθ μένει ακόμα με τους γονείς του σε διαμέρισμα πάνω από ένα εστιατόριο (pic)

Κάρλος Αλκαράθ

i

© Photo by Julian Finney/Getty Images

Ο πρωταθλητής Αλκαράθ μένει ακόμα με τους γονείς του σε διαμέρισμα πάνω από ένα εστιατόριο (pic)

Κώστας Τσιακλής 20:24 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 17.07.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ έλαβε ένα μεγάλο έπαθλο από την πορεία του στο Wimbledon και θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την οικογένεια του να μετακομίσει από το διαμέρισμα όπου διαμένει.

Μέσα από έναν τελικό - όνειρο για τους θεατές, ο Κάρλος Αλκαράθ έφτασε στην πρώτη του κατάκτηση Wimbledon και έδειξε διατεθειμένος να γίνει ο νέος βασιλιάς του τένις. Παρά τις μεγάλες του επιτυχίες και τα αξιόλογα ποσά που έχει πάρει μέχρι στιγμής, ο Ισπανός συνεχίζει να διαμένει με τους γονείς του σε διαμέρισμα που είναι πάνω από ένα εστιατόριο.

Μόλις στα 20 του χρόνια ο Ισπανός έγραψε ιστορία, κατακτώντας τον δεύτερο major τίτλο της καριέρας του και κρατώντας παράλληλα το Νο.1 του κόσμου. Μάλιστα, ο νεαρός τενίστας είδε και τις τσέπες του να... φουσκώνουν, αφού μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Σέρβου στον τελικό του Wimbledon, που διήρκησε 4 ώρες και 42 λεπτά, είναι κατά 2.739.959 ευρώ πλουσιότερος.

Παρά το έπαθλο αυτό και την εκτιμώμενη του αξία που αγγίζει τα 21 εκατομμύρια ευρώ, ο Αλκαράθ θα επιστρέψει στο σπίτι του στο Ελ Παλμάρ, όπου διαμένει με τους γονείς του σε διαμέρισμα πάνω από ένα εστιατόριο που πουλάει κεμπάπ και πίτσα. Η αξία του σχετικού διαμερίσματος εκτιμάται πως είναι αξίας 197,880 ευρώ.

Πάντως όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα, Sun, αυτό μάλλον δεν θα συνεχιστεί για πολύ αφού ο Αλκαράθ ετοιμάζεται να βοηθήσει τους γονείς του να μετακομίσουν σε νέο σπίτι σε μια πολυτελής κατοικημένη περιοχή που βρίσκεται 15 λεπτά μακριά από το σπίτι όπου βρίσκονται τώρα.

Παραμένει το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ο Αλκαράθ:

Στο κομμάτι της βαθμολογίας ο Ισπανός τενίστας μετά τον δεύτερο τίτλο σε επίπεδο Grand Slam στην καριέρα του αύξησε τη διαφορά από τον Τζόκοβιτς, ο οποίος ακόμα κατέχει το ρεκόρ με τους περισσότερους τίτλους Grand Slam.

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην πέμπτη θέση της κατάταξης της ATP, πίσω από τους Ντανίλ Μεντβέντεφ και Κάσπερ Ρουντ και οριακά μπροστά από τον Δανό Χόλγκερ Ρούνε.