Όταν ο νέος βασιλιάς του τένις Κάρλος Αλκαράθ συνάντησε εκστασιασμένος τον βασιλιά του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι (vid)

Όταν ο νέος βασιλιάς του τένις Κάρλος Αλκαράθ συνάντησε εκστασιασμένος τον βασιλιά του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι (vid)

Sportal newsroom 22:08 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 16.07.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ αντέδρασε σαν μικρό παιδί όταν συνάντησε στο Παρίσι το ίνδαλμά του Λιονέλ Μέσι.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι μόλις 20 ετών και στο Wimbledon έγινε βασιλιάς.

Ο Ισπανός τενίστας νίκησε τον Τζόκοβιτς, κατέκτησε το δεύτερο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και φυσικά έχει το ταλέντο, για να μην σταματήσει εδώ. Ο νεαρός τενίστας, λοιπόν, είναι ο νέος βασιλιάς. Αλλά όταν συνάντησε τον πραγματικό βασιλιά, τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο, τον Λιονέλ Μέσι, έκανε σαν μικρό παιδί. Όπως όλα τα μικρά παιδιά που συναντούν το ίνδαλμά τους. Και μπορεί τα αθλήματα να διαφέρουν, αλλά ο Αλκαράθ θαυμάζει απεριόριστα τον νέο άσο της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αλκαράθ συνάντησε τον Μέσι τον περασμένο Μάιο στο Παρίσι, στο κόκκινο χαλί των βραβείων Laureus. Ο Αλκαράθ έδινε συνέντευξη κι όταν είδε λίγα μέτρα πιο μακριά τον Μέσι δεν πίστευε στα μάτια του. Έμεινε για να συναντήσει τον Μέσι την ώρα που αποχωρούσε. Ο Ισπανός τεχνίστας έσφιξε το χέρι του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος συνομίλησε για λίγο μαζί του και φάνηκε ότι εξέφρασε την εκτίμησή του στο νέο αστέρι του τένις. Ο Αλκαράθ συνέχεια χαιρέτησε και την Αντονέλα, τη σύντροφο του Μέσι και ασφαλώς είναι μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει.

Όταν ο Αλκαράθ συνάντησε τον Μέσι.

«Είναι τρελό. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Είναι τρελό να τον βλέπω λίγα μέτρα μακριά μου. Είναι τρελό ειλικρινά», έλεγε εκστασιασμένος ο Αλκαράθ και στην επισήμανση της δημοσιογράφου ότι μπορεί να μείνει στο σημείο και να κάνει χειραψία με τον Μέσι, ο Αλκαράθ είπε: «Εύχομαι να το κάνω αυτό». Και η ευχή του πραγματοποιήθηκε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα!

Δείτε το βίντεο με τον εκστασιασμένο Αλκαράθ.

Στο τένις, λοιπόν, κανείς δεν είναι ανίκητος. Ακόμα και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Το ανερχόμενο αστέρι του αθλήματος, ο Κάρλος Αλκαράθ, είναι ο νέος και τρίτος νεαρότερος «βασιλιάς» του Wimbledon, μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που κράτησε 4 ώρες και 45 λεπτά και κρίθηκε στα πέντε σετ!

Στα 20 του χρόνια, ο Ισπανός κατάφερε να εκθρονίσει τον 36χρονο Σέρβο, ενώ τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο κεντρικό κορτ μετά από 10 χρόνια και με το τελικό 3-2 πανηγύρισε το βαρύτιμο τρόπαιο στο Λονδίνο και πρόσθεσε στη συλλογή του το δεύτερο Grand Slam, μετά από εκείνο του US Open το 2022.