Ο Τζόκοβιτς έστειλε φιλάκια στο κοινό που τον γιούχαρε στον τελικό του Wimbledon με τον Αλκαράθ

Ο Τζόκοβιτς έστειλε φιλάκια στο κοινό που τον γιούχαρε στον τελικό του Wimbledon με τον Αλκαράθ

Δημήτρης Χούπης 20:36 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 16.07.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από έναν πόντο που πήρε έστειλε... φιλάκια στο κοινό που τον γιούχαρε κατά τη διάρκεια του τελικού του Wimbledon με τον Αλκαράθ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ μας προσφέρουν έναν συγκλονιστικό τελικό του Wimbledon. Κατά τη διάρκεια του αγώνα το κοινό άρχισε να γιουχάρει τον Σέρβο τενίστα, λίγο αργότερα όμως αυτός φρόντισε να τους κάνει να... σωπάσουν.

Μετά από έναν πόντο που πήρε ο Τζόκοβιτς γύρισε προς την κερκίδα και έστειλε φιλάκια στο κοινό που προηγουμένως τον είχε αποδοκιμάσει. Στο ίδιο σημείο ο Ισπανός χτύπησε την τσάντα του απογοητευμένος από τον πόντο που έχασε. 

Το Χόλιγουντ μετακόμισε στο Wimbledon 

Τον τελικό του Wimbledon τον παρακολουθούν αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί, αλλά και μέλη από τη βασιλική οικογένεια. Συγκεκριμένα ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι στο court μαζί με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κάθριν και τα δύο παιδιά τους. 

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα δέχθηκαν τεράστια πρόταση από σελίδα με περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικους
ΤΕΝΙΣ

15:31 - 13.07.2023

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα δέχθηκαν τεράστια πρόταση από σελίδα με περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάολα Μπαντόσα μετά τον αποκλεισμό τους από το μεικτό διπλό του Wimbedon δέχθηκαν πρόταση να εγγραφούν σε έναν ιστότοπο για ενήλικους My.Club για να δημοσιεύσουν το περιεχόμενό τους.

Η μικρή Σάρλοτ μάλιστα έγινε viral στο Twitter για το ντύσιμό της, αφού... αρκετοί ήταν που ζήλεψαν τα γυαλιά ηλίου που φορούσε, αλλά και το φόρεμά της, σχολιάζοντας πως είναι σε mood καλοκαιριού. Όπως η Σάρλοτ έτσι και ο μικρός Τζορτζ τράβηξε όλα τα βλέμματα. 

Αυτός όμως όχι για το ντύσιμό του, αλλά για τις αντιδράσεις του και την ομοιότητα με τον πατέρα του. Ο μικρός είχε έντονες αντιδράσεις την ώρα του αγώνα, δείχνοντας ότι... το ζούσε για τα καλά. Και όχι άδικα καθώς το δεύτερο σετ ήταν συγκλονιστικό.