To ντύσιμο της Σάρλοτ και οι πανηγυρισμοί του Τζορτζ πρωταγωνίστησαν στον τελικό του Wimbledon - Η βασιλική οικογένεια παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση

Η Σάρλοτ και ο Τζορτζ

i

© SS Twitter

To ντύσιμο της Σάρλοτ και οι πανηγυρισμοί του Τζορτζ πρωταγωνίστησαν στον τελικό του Wimbledon - Η βασιλική οικογένεια παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση

Sportal newsroom 18:26 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:28 - 16.07.2023

Παρουσία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας διεξήχθη ο τελικός του Wimbledon, ανάμεσα σε Αλκαράθ και Τζόκοβιτς, με τους μικρούς Τζορτζ και Σαρλότ να κεντρίζουν τα βλέμματα.

Ουκ ολίγοι φίλαθλοι επισκέφθηκαν το Centre Court προκειμένου να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Wimbledon, ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς. Ανάμεσα τους αρκετά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, οι οποίοι ζούσαν με ένταση την αναμέτρηση.

Το ντύσιμο της Σάρλοτ και η πανηγυρισμοί του Τζορτζ

Πιο αναλυτικά, στο γήπεδο βρέθηκε ο πρίγκιπας Ουλίαμ μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ, οι οποίοι είχαν στην παρέα του τα παιδιά τους. Ο μικρός Τζορτζ και η μικρή Σαρλότ βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου και μάλιστα αμφότεροι κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αφενός, η κόρη του Βρετανού έγινε viral στο Twitter για το ντύσιμο της, αφού πολλοί... ζήλεψαν τα γυαλιά ηλίου της και το φόρεμα της, υποστηρίζοντας πως έχει μπει σε mood καλοκαιριού. 

Αφετέρου, ο νεαρός Τζορτζ αποτέλεσε μεγαλύτερο αντικείμενο συζήτησης. Ο πρώτος λόγος αφορούσε την ομοιότητα που είχε με τον πατέρα του Ουίλιαμ, αφού το ντύσιμο και οι εκφράσεις των δύο παρουσίαζαν τρομερή ομοιότητα. Ο δεύτερος αφορούσε τις αντιδράσεις του, με τον μικρό λάτρη του τένις να ζει έντονα το ματς.

O Τζόκοβιτς κυνηγάει... τον Φέντερερ
ΤΕΝΙΣ

14:33 - 15.07.2023

O Τζόκοβιτς κυνηγάει... τον Φέντερερ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής (16/7) τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό του Wimbledon. Ο Σέρβος τενίστας αν κατακτήσει τον τίτλο θα φθάσει τους οκτώ στη διοργάνωση και θα ισοφαρίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Αν μη τι άλλο, άδικο δεν είχε! Μπορεί στο πρώτο σετ ο Αλκαράθ να έχασε αμαχητί, ωστόσο στο δεύτερο παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος και έτσι το ματς πήγαινε πόντο - πόντο, μέχρι τελικά ο ίδιος να πάρει το σετ από τον Τζόκοβιτς.