Η πρώτη φωτογραφία του Μέσι με τον Μπέκαμ
i

© Twitter

Η πρώτη φωτογραφία του Μέσι με τον Μπέκαμ

Sportal newsroom 18:22 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 16.07.2023

Λιονέλ Μέσι και Ντέιβιντ Μπέκαμ πόζαραν για την πρώτη τους φωτογραφία μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ιστορία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού καλείται να γράψει και επίσημα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πλέον αποτελεί μέλος του ρόστερ της ομάδας που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το βράδυ του Σαββάτου (15/7) η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την άφιξη του σούπερ σταρ υπό τους ήχους του «Muchachos», του τραγουδιού που συνόδευσε στο Κατάρ την παγκόσμια πρωταθλήτρια του περασμένου Μουντιάλ, Αργεντινή. Ο Μέσι πήρε ένα σπρέι και με ροζ χρώμα, που είναι κι αυτό του συλλόγου των ΗΠΑ, έγραψε το όνομά του.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με την Ίντερ Μαϊάμι και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία και μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτό το όμορφο έργο…», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Pulga.

Πλέον, άπαντες στο Μαϊάμι περιμένουν τη φαντασμαγορική παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα (17/7) στη 1:00 ώρα Ελλάδας και θα την κάνει ο συνιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μάλιστα, Μέσι και Μπέκαμ έβγαλαν και την πρώτη τους φωτογραφία έπειτα από την ανακοίνωση της μεταγραφής, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να φοράει της φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

«Πριν από δέκα χρόνια, όταν ξεκίνησα το ταξίδι μου για να φτιάξω μια νέα ομάδα στο Μαϊάμι, είπα ότι ονειρευόμουν να φέρω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε αυτή την εκπληκτική πόλη. Παίκτες που μοιράζονταν τη φιλοδοξία που είχα όταν μπήκα στους LA Galaxy να βοηθήσω στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και να χτίσω μια κληρονομιά για την επόμενη γενιά σε αυτό το άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ. 

Η πιο εντυπωσιακή διαιτητής του κόσμου δείχνει την αγάπη της για τον Λιονέλ Μέσι (pics)
REST OF THE WORLD

12:52 - 16.07.2023

Η πιο εντυπωσιακή διαιτητής του κόσμου δείχνει την αγάπη της για τον Λιονέλ Μέσι (pics)

Η Κλαούντια Ρομάνι γύρισε την «πλάτη» στην καριέρα της στο μόντελινγκ για να γίνει διαιτητής, ωστόσο δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια αναιδή φωτογράφιση αφιερωμένη στον νέο της αγαπημένο παίκτη, Λιονέλ Μέσι.

Σήμερα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος που ένας παίκτης του διαμετρήματος του Λέο (Μέσι) εντάσσεται στην ομάδα μας, αλλά είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω έναν καλό φίλο, έναν καταπληκτικό άνθρωπο και την όμορφη οικογένειά του να ενταχθούν στην κοινότητά μας. Η επόμενη φάση της περιπέτειάς μας ξεκινά εδώ και ανυπομονώ να δω τον Λέο να αγωνίζεται στο γήπεδο», ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από την πλευρά του μετά την επισημοποίηση του deal.