CCC: Τι σημαίνουν τα αρχικά του αγαπημένου τατουάζ του Κάρλος Αλκαράθ

CCC: Τι σημαίνουν τα αρχικά του αγαπημένου τατουάζ του Κάρλος Αλκαράθ

Πηνελόπη Παπαδήμου 08:51 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 19.07.2023

Ένα ιδιαίτερο τατουάζ έχει στο χέρι του ο Κάρλος Αλκαράθ.

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Κάρλος Αλκαράθ αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό τατουάζ στο χέρι του. Ο νικητής του Wimbledon «χτύπησε» τρεις λέξεις που για τον ίδιο έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Ο Αλκαράθ είχε μιλήσει στο παρελθόν για την έμπνευση πίσω από το τατουάζ. Είπε ότι θυμάται πάντα το μότο του παππού του «Cabeza, corazón, cojones», σε κάποιες δύσκολες στιγμές. «Πάντα θυμάμαι τι μου λέει ο παππούς μου. Δηλαδή τρία C – cabeza, corazón, cojones (κεφάλι, καρδιά, μπάλες). Αυτό το moto είναι πάντα μαζί μου», είπε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου. 

Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει χαραγμένη στο σώμα του και την ημερομηνία κατάκτησης του US Open, του πρώτου του Grand Slam τίτλου. Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2022, ο τενίστας από τη Μούρθια νίκησε με 6–4, 2–6, 7–6(1), 6–3 τον Κάσπερ Ρουντ και κατέκτησε το τρόπαιο.. Ο 20χρονος Ισπανός πήρε πριν από λίγες ημέρες το Wimbledon επικρατώντας στα πέντε σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παράλληλα, ο Κάρλος Αλκαραθ διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο νεαρός Ισπανός αποκάλυψε το ιδιαίτερο μήνυμα που δέχθηκε από τον Ράφα Ναδάλ πριν τον τελικό του Wimbledon.

«Δέχθηκα μηνύματα από πολλούς μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Με συνεχάρη ο Γουίλ Σμιθ, ο φίλος μου Τζίμι Μπάτλερ, ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ράφα οποιαδήποτε στιγμή μου στέλνει για να με συγχαρεί και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είναι το είδωλο των παιδικών μου χρόνων.

Πολλοί ακόμη μου έστειλαν και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Αλλά δεν μπορώ να μην μιλήσω για το μήνυμα που μου έστειλε ο Ράφα πριν τον τελικό. Αρχικά μου έδωσε συγχαρητήρια που βρίσκομαι στον τελικό και στη συνέχεια μου έγραψε “σου στέλνω δύναμη και τύχη για τον πιο σημαντικό αγώνα της καριέρα σου”», είπε ο Κάρλος Αλκαράθ.