Απίστευτο: Η νέα διοίκηση της Ξάνθης άνοιξε τα παλιά της γραφεία και βρήκε μέσα... ανθρώπους! - «Έγινε αποθήκη ψυχών» (pics)

Απίστευτο: Η νέα διοίκηση της Ξάνθης άνοιξε τα παλιά της γραφεία και βρήκε μέσα... ανθρώπους! - «Έγινε αποθήκη ψυχών» (pics)

Sportal newsroom 22:30 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 01:51 - 19.07.2023

Η νέα διοίκηση της Ξάνθης άνοιξε τα παλιά της γραφεία μετά από πολύ καιρό και βρήκε μέσα ανθρώπους.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η νέα διοίκηση της Ξάνθης άνοιξε τα παλιά της γραφεία στο πλαίσιο της γενικότερης αναγέννησης του συλλόγου και οι υπεύθυνοι έγιναν μάρτυρες εικόνων που δύσκολα μπορεί να χωρέσει ο νους.

Στην επίσημη ανάρτηση του συλλόγου, αφού δημοσιεύονται οι φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η τραγική κατάσταση των εγκαταστάσεων έπειτα από αχρηστία πολλών ετών, τονίζεται στην ανακοίνωση ότι εντός του κτιρίου βρέθηκαν μέχρι και άνθρωποι που ζούσαν μέσα σε αυτό, κάνοντας λόγο για «αποθήκη ψυχών».. Θυμίζουμε ότι ο Κωσταντίνος Ψωμάς εξελέγη νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη της Ξάνθης. Οι εκλογές του σωματείου έγιναν με ηλεκτρονικό τρόπο με σκοπό να προλάβει τις προθεσμίες της εγγραφής στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε να έχει δικαίωμα ο σύλλογος να συμμετάσχει στις αθλητικές διοργανώσεις. 

Ο στόχος τελικά επετεύχθη και όπως γνωστοποίησε η ίδια η Ξάνθη με ανακοίνωσή της στις 13 Ιουλίου, είναι και πάλι στο Μητρώο της ΓΓΑ, ανακοινώνοντας τις τελευταίες μέρες μεταγραφές που θα στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

"ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ".

«Ο ΑΟΞ ετοιμάζει το σπίτι του. Τα γραφεία της διοίκησης, των μελών του, των φιλάθλων. Η κατάσταση που τα βρήκαμε θλιβερή. Το χειρότερο δεν ήταν πώς τα ιστορικά γραφεία του συλλόγου μας μετατράπηκαν σε αποθήκη με υλικό 20ετίας αφότου και αποχώρησε η ομάδα μας για τα Πηγάδια. Το χειρότερο είναι πώς μέσα στον χώρο βρήκαμε να μένουν μέχρι και άνθρωποι. Αποθήκη πραγμάτων αλλά και αποθήκη ψυχών ! Πόσο αποτρόπαιο ! Αυτήν εδώ την χωματερή, εμείς θα την ξανακάνουμε ΣΠΙΤΙ. 

Το ΣΠΙΤΙ του ΑΟΞ, το ΣΠΙΤΙ που θα φιλοξενεί τα γραφεία του συλλόγου και από την επόμενη εβδομάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα δέχεται τους φιλάθλους μας για να πραγματοποιούν τις εγγραφές του δια ζώσης. Στον χώρο μας, στο σπίτι μας. Εκεί από όπου θα συνεχιστεί η μεγάλη ιστορία αυτής της ομάδας. Στην νόμιμη και καταστατική έδρα του σωματείου μας ! Στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ ! Η διοίκηση του Οργανισμού, ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΑΟΞ που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο μας εθελοντικά και βοήθησαν στο να γίνει εκ νέου ο χώρος...ανθρώπινος ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ! Ραντεβού στο γήπεδο μας στα τέλη του Ιούλη , στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου ! Η ώρα της επιστροφής έφτασε , με εσάς πρωταγωνιστές».