Φιλική νίκη του Ατρόμητου κόντρα στον Βόλο - Ντεμπούτο του Τρουιγιέ
i

© Volos

Φιλική νίκη του Ατρόμητου κόντρα στον Βόλο - Ντεμπούτο του Τρουιγιέ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:55 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 17.07.2023

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, με μοναδικό σκόρερ τον Ρομπάιγ. Λεπτά συμμετοχής πήρε στο παιχνίδι και ο Τρουιγιέ, ο οποίος ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (17/6) από την ομάδα.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 33’ ο Ρομπάιγ, που ολοκλήρωσε υποδειγματικά μια ομαδική προσπάθεια. Τα δείγματα γραφής ήταν ενθαρρυντικά για τους Περιστεριώτες που πέραν της νίκης τους, έδειξαν αρκετά καλή εικόνα.

Δύο χαμένα πέναλτι για τον Βόλο - Καλή εικόνα αμφότεροι

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Μαγνησίας είχε την ευκαιρία όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να ανατρέψει το σκορ, κερδίζοντας δύο πέναλτι. Ωστόσο, τόσο το πρώτο με τον Μραζ όσο και το δεύτερο με τον Ντέλετιτς κατέληξαν εκτός εστίας. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παρά την ήττα, έδειξε κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία.

Στο παιχνίδι συμμετείχε και ο Αλεξί Τρουγιέ, ο οποίος αποτελεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Μόλις λίγες ώρες πριν, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος ανήκε μέχρι πρόσφατα στον Παναθηναϊκό.